LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗλείαΔημοσίευση: 09 Δεκεμβρίου 2021 06:33

Αμαλιάδα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο αμάξι του

 Ο 60χρονος βρέθηκε πεσμένος στο τιμόνι του αυτοκινήτου του. Περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο - ΕΚΑΒ - ύπαιθρος

Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στην Αμαλιάδα, όπου ένας άνδρας, ηλικίας 60 ετών βρέθηκε νεκρός, πεσμένος στο τιμόνι του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πτώμα του άνδρα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (8/12), στην οδό Καραϊσκάκη, έξω από ξενοδοχείο της πόλης. Ο άτυχος 60χρονος, λέγεται πως ήταν εμπορικός αντιπρόσωπος εταιρείας, με καταγωγή από Αθήνα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τον εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι του χτύπησαν το τζάμι, σε μια προσπάθεια να τον «ξυπνήσουν».

Ο άνδρας όμως δεν ανταποκρινόταν και έτσι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο.

Οι διασώστες με τη βοήθεια των αστυνομικών προσπάθησαν να βγάλουν τον άνδρα από το αυτοκίνητό του για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, όμως συνειδητοποίησαν ότι ήταν ήδη αργά.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: Δωρεάν rapid test την Πέμπτη σε 189 σημεία

Ο Κομήτης Λέοναρντ πλησιάζει τη Γη - Πότε θα είναι ορατός στον ουρανό

Καιρός: τοπικές βροχές και άνοδος θερμοκρασίας την Πέμπτη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚατάληψη Νομικής: Η έφοδος, οι συλλήψεις και η εκκένωση απο την ΕΛΑΣ (βίντεο)Σήμερα 18:25 | Ειδήσεις

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης στη Νομική του ΕΚΠΑ στην Αθήνα. Τα αντίσκηνα στο προαύλιο και τα ευρήματα των αρχών.

Μητσοτάκης από Έβρο: Η Ελλάδα υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα (εικόνες)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Επισήμανε ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία μιλάει για τα ζητήματα των ευρωεκλογών και κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι δεν έχουν υπεύθυνη πρόταση.



Χαλκίδα: Ανατροπή στον θάνατο γυναίκας - Βρέθηκε μαχαιρωμένηΣήμερα 18:03 | Τοπικά Νέα

Πώς η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε το άγριο έγκλημα. Ποιο σενάριο εξετάζουν οι αρχές.

Φλόριντα: Τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες μετά από ανατροπή λεωφορείου (εικόνες)Σήμερα 18:51 | Ειδήσεις

Το λεωφορείο ανετράπη αφού πρώτα συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κηφισιά: Ξέχασαν νήπιο σε σχολικό λεωφορείο21:38Αφρικανική σκόνη: Επιστρέφει μαζί με 35άρια (βίντεο)21:24Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή μεθυσμένη μητέρα21:10Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Η αποτίμηση και τα επόμενα ορόσημα (εικόνες) 20:57“The 2Night Show” την Τρίτη με Κουσουλό και Αθανασόπουλο (εικόνες)20:44Ακρίβεια: στα ύψη οι τιμές σε καύσιμα και φρούτα (εικόνες)20:31Καιρός - Τετάρτη: νεφώσεις, τοπικές βροχές και άνοδος θερμοκρασίας20:18Μητσοτάκης από Έβρο: Η Ελλάδα υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα (εικόνες)20:05Φλόριντα: Τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες μετά από ανατροπή λεωφορείου (εικόνες)19:52Κατάληψη Νομικής: Η έφοδος, οι συλλήψεις και η εκκένωση απο την ΕΛΑΣ (βίντεο)19:38Πώς δημιουργούνται πέτρες στα νεφρά και πώς αντιμετωπίζονται;19:25Ίος: Τραυματίστηκαν 6 μαθητές σε πλοίο19:11Φιντάν: Ελλάδα και Τουρκία είναι σε θέση να συζητούν όλα τα προβλήματα 18:57Χαλκίδα: Ανατροπή στον θάνατο γυναίκας - Βρέθηκε μαχαιρωμένη18:43Καλοκαίρι 2023: Το θερμότερο των τελευταίων 2000 ετών στο βόρειο ημισφαίρο18:30Κυκλοφορία mini bus αυτοκινήτων στα νησιά: Το ΣτΕ έδωσε το “πράσινο φως” 18:16Γάζα - ΟΗΕ: Είχαμε ενημερώσει το Ισραήλ για το δρομολόγιο του οχήματός του που επλήγη από πυρά18:02“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Η ανακάλυψη που σοκάρει τον Δημήτρη (εικόνες)17:49“MyCoast” - Κατάληψη παραλιών: Χιλιάδες πολίτες κατέβασαν την εφαρμογή, εκατοντάδες οι καταγγελίες 17:35Ηράκλειο: Ανήλικοι έκλεψαν μπουκάλια με αλκοόλ17:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο