LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΜαγνησίαΔημοσίευση: 22 Νοεμβρίου 2021 13:02 | Ανανέωση: 22 Νοεμβρίου 2021 14:07

Κορονοϊός - Βόλος: Γαμπρός και πεθερός πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες και οι περιπτώσεις ασθενών με κορονοϊό, σε διάφορες περιοχές της χώρας, που χάνουν την μάχη. Πρόκειται κυρίως για ανεμβολίαστους μέσης ηλικίας. 

Νοσοκομείο - Βόλος
Μία νέα τραγωδία εξαιτίας του κορονοϊού δοκιμάζει μία οικογένεια στον Βόλο που μέσα σε λίγες ώρες έθαψε δύο μέλη της. Πεθερός και γαμπρός νόσησαν και «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών. Στο Νοσοκομείο Βόλου γιατροί και νοσηλευτές συγκλονίστηκαν μόλις αποκαλύφτηκε η συγγενική σχέση μεταξύ των δύο ασθενών που νοσηλευόταν σε διαφορετικούς θαλάμους της κλινικής covid και έδιναν τη μάχη να βγουν ζωντανοί.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, πρώτος νόσησε ο 75χρονος πεθερός και στη συνέχεια ο 59χρονος γαμπρός του. Οι δύο άνδρες παρουσίαζαν αναπνευστική δυσλειτουργία και νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο σε σοβαρή κατάσταση. Οι οικείοι τους γνωρίζοντας ότι δύο αγαπημένοι τους άνθρωποι δίνουν μάχη για να βγούνε «νικητές», βίωναν τον δικό τους Γολγοθά. Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευαν ότι θα τα καταφέρουν. Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, την περασμένη Παρασκευή (19-11-2021) άφηνε την τελευταία του πνοή ο 75χρονος. Η οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα. Το Σάββατο ήταν προγραμματισμένη η κηδεία του 75χρονου. Όλοι ήλπιζαν ότι το κακό θα σταματήσει εδώ. Η μοίρα όμως είχε τα δικά της σχέδια. 

Ο κορονοϊός «νίκησε» και τον 59χρονο που κατέληξε από τις επιπλοκές της φονικής νόσου. Η οικογένεια τυλίχτηκε σε βαρύ πένθος. Ο πόνος αβάσταχτος. Κανείς δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι μέσα σε λίγες ώρες μία οικογένεια στερήθηκε δύο οικεία της πρόσωπα.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύονται ολόκληρες οικογένειες από κορονοϊό. Η ενδοοικογενειακή διασπορά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού παραμένει ακόμη ανεμβολίαστο έχει σοβαρές επιπτώσεις. 

 Πέθανε ανεμβολίαστη καθηγήτρια αγγλικών μητέρα τριών παιδιών

Εν τω μεταξύ, ανεμβολίαστη καθηγήτρια αγγλικών, μόλις 53 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου, προσβεβλημένη από κορονοϊό. Ο θάνατός της έρχεται να προστεθεί στους άλλους δυο του τελευταίου 24ωρου και στους άλλους οκτώ του 48ωρου. Δηλαδή μέσα σε ένα 48ωρο χάθηκαν 11 πολίτες του Βόλου.

Η άτυχη γυναίκα όταν έφτασε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ήταν ήδη αργά, αφού το αναπνευστικό της σύστημα είχε καταπέσει.

Στην ουσία οι γιατροί υποστηρίζουν ότι η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολα αναστρέψιμη. Η 53χρονη, μητέρα τριών παιδιών, διατηρούσε φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

Εντατικη - ΜΕΘ

Κοζάνη: νεκρή ανεμβολίαστη 55χρονη

Την τελευταία της πνοή άφησε την Κυριακή και μια 55χρονη, που νοσούσε με κορονοϊό. Η 55χρονη νοσηλευόταν εδώ και εβδομάδες στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό και δεν έχει γίνει γνωστό αν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με το kozanimedia.gr

Πάτρα: πέθανε 31χρονος με μωρό λίγων μηνών

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος ενός 31χρονου από κορονοϊό στην Πάτρα. Ο άτυχος Βασίλης ήταν διασωληνωμένος τις τελευταίες 15 μέρες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. Ο εκλιπών έπεσε θύμα μιας ασυνήθιστης ατυχίας. Είχε νοσήσει και το καλοκαίρι από κορονοϊό και επειδή δεν είχε παρέλθει το εξάμηνο, δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Δυστυχώς η δεύτερη φορά έμελλε να είναι και η μοιραία για τη ζωή του άτυχου Βασίλη. Μέχρι πέρυσι ο Βασίλης ζούσε στην Αφρική και δραστηριοποιείτο στην εξόρυξη πολύτιμων λίθων, μαζί με τον πατέρα του Παναγιώτη. Ήρθε στην Πάτρα, όπου παντρεύτηκε και η σύζυγός τους έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο βάπτισαν πριν έναν μήνα. Συγκινεί  το μήνυμα της συζύγου του άτυχου νέου.

Νεκρή η μάνα, «μάχη» δίνει η κόρη

Ο κορονοϊός «υπέγραψε» άλλη μία οικογενειακή τραγωδία, αυτή τη φορά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, μία γυναίκα ηλικίας 74 ετών κατέληξε από τον φονικό ιό. Την ίδια ώρα διασωληνωμένη νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο και η κόρη της. Σημειώνεται πως και οι δύο γυναίκες δεν είχαν εμβολιαστεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Καρδίτσα – εικονικοί εμβολιασμοί: Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Η 49χρονη εικαστικός σπάει την σιωπή της μέσα από την φυλακή (βίντεο)

Λαμία – Παναθηναϊκός: τι έδειξαν τα νέα τεστ κορονοϊού

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα έντασηΣήμερα 07:12 | Ειδήσεις

"Ράλι ανόδου" καταγράφεται στις διεθνείς αγορές, μετά και τις πληροφορίες για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγόΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Που και πως συνέβη το τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας. Ποια είναι η κατάσταση του οδηγού του δικύκλου.

OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της ΠαλαιστίνηςΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Την απόφαση καταδίκασε αμέσως η Παλαιστινιακή Αρχή, που είδε σε αυτή «κατάφωρη επίθεση» εναντίον των Παλαιστινίων, που ωθεί τη Μέση Ανατολή «στο χείλος της αβύσσου».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο