LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΈβροςΔημοσίευση: 05 Νοεμβρίου 2021 08:32

Έβρος: Αγριογούρουνο προκάλεσε τροχαίο

Ο οδηγός είδε ξαφνικά το αγριογούρουνο να πετάγεται στην εθνική οδό και δεν κατάφερε να το αποφύγει.

Αγριογούρουνο - τροχαίο

(φωτογραφία αρχείου)

Σύγκρουση Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου με αγριογούρουνο σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, στο ύψος του χωριού Ταύρη Σουφλίου.

Η σύγκρουση έγινε ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν στο ρεύμα προς την Αλεξανδρούπολη, με το αγριογούρουνο να πετάγεται ξαφνικά στην εθνική οδό και τον οδηγό του Ι.Χ να μην προλαβαίνει ν’ αποφύγει το τρακάρισμα με το ζώο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ είναι άγνωστο αν το αγριογούρουνο σκοτώθηκε από την σύγκρουση. Στο σημείο έφτασε η Τροχαία Αλεξανδρούπολης και επιλήφθηκε του συμβάντος, αφού η περιοχή ανήκει στην δικαιοδοσία της.

Το συγκεκριμένο σημείο, όπως και πολλά ακόμα στον… περιβόητο κάθετο άξονα του Έβρου είναι θεοσκότεινο, αν και υπάρχουν κόμβοι (όπως και αυτός για την Ταύρη εκεί κοντά ή για τον Πέπλο πιο κάτω) για τα διάφορα χωριά που βρίσκονται πάνω σε αυτόν, αλλά τις περισσότερες φορές τα φώτα δεν λειτουργούν. Ούτε καν και αυτά που είναι δίπλα στα χωριά απ’ όπου περνάει ο δρόμος.

πηγή: evrosnews.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Γαλλία: Τρένο παρέσυρε μετανάστες

Κορονοϊός – εμβολιασμός: άνοιξε η πλατφόρμα για την τρίτη δόση όλων των ενηλίκων

Καιρός: νεφώσεις και νοτιάδες την Παρασκευή

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο