LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΜαγνησίαΔημοσίευση: 26 Οκτωβρίου 2021 07:12 | Ανανέωση: 26 Οκτωβρίου 2021 07:23

Τροχαίο στον Βόλο: απανθρακώθηκε ο οδηγός (σκληρές εικόνες)

Τραγωδία στην άσφαλτο με αυτοκίνητο που “καρφώθηκε” σε κολώνες στην έξοδο για την Εθνική Οδό.

Τροχαίο δυστύχημα - Βόλος

Ένας άνδρας, 42 ετών,έχασε την ζωή του λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας, σε τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Βόλου - Βελεστίνου, στη συμβολή του με την ΠΑΘΕ και στην έξοδο προς την Θεσσαλονίκη.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, πιθανότατα λόγω της πολύ μεγάλης ταχύτητας καρφώθηκε πάνω στις κολώνες από μπετόν που σηματοδοτούν την έξοδο και στη συνέχεια κυριολεκτικά διαλυμένο τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Τροχαίο δυστύχημα - Βόλος

Τροχαίο δυστύχημα - Βόλος

Τροχαίο δυστύχημα - Βόλος

Τροχαίο δυστύχημα - Βόλος

Το αυτοκίνητο εκινείτο από τον Βόλο με κατεύθυνση προς την έξοδο του αυτοκινητοδρόμου που οδηγεί προς Λάρισα και Θεσσαλονίκη και εικάζεται ότι από την σφοδρότητα της σύγκρουσης άρπαξε αμέσως φωτιά επειδή χρησιμοποιούσε ως καύσιμο κάποια μορφή υγραερίου.

Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Βόλο αλλά και από την Β' ΒΙ.ΠΕ Βόλου και οι πυροσβέστες αφού έσβησαν την φωτιά στο αυτοκίνητο, ανέσυραν απανθρακωμένο και τον οδηγό που παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή εικόνων: thenewspaper.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Κρούσματα: Ιστορικό ρεκόρ στην Ελλάδα

Παλλήνη: έκρηξη σε ΑΤΜ (εικόνες)

ΗΠΑ: νεκροί από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την ΤουρκίαΣήμερα 07:20 | Ειδήσεις

Στην συνεδρίαση της Τετάρτης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υιοθέτησε συμπεράσματα για την Τουρκία.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)Σήμερα 07:46 | Ειδήσεις

"Θείε, με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις" ακούγεται να λέει η γυναίκα στον 68χρονο νεκρό, τον οποίο κινεί προσπαθώντας να πείσει ότι είναι εν ζωή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“The 2night show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο