LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 24 Αυγούστου 2021 14:53 | Ανανέωση: 24 Αυγούστου 2021 15:09

Έγκλημα στην Κρήτη: Τον σκότωσε ο εργάτης του, ομολόγησε ο δράστης

Ο άνδρας δούλευε στο ποιμνιοστάσιο του 39χρονου. Τι είπε στις Αρχές όταν τον συνέλαβαν.

Κρήτη - Μεσαρά - 39χρονος - δολοφονία
Ένας άνδρας που δούλευε στο ποιμνιοστάσιο του 39χρονου φαίνεται πως είναι ο δολοφόνος του άτυχου άνδρα στη Μεσαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του με αποτέλεσμα σήμερα ο άνδρας, με καταγωγή από τη Ρουμανία, να ομολογεί ότι σκότωσε τον 39χρονο.

Ο ίδιος φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε το θύμα εξαιτίας του ότι του συμπεριφερόταν βάναυσα ενώ είχαν και οικονομικές διαφορές.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ήταν λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ όταν ο 39χρονος κτηνοτρόφος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του δέχτηκε 5 πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο τραυματίζοντας τον σε πρόσωπο, κοιλιακή χώρα και άνω άκρα, μπροστά στα έντρομα μάτια της ανήλικης κόρης του.

Κρήτη - Μεσαρά - 39χρονος - δολοφονία

Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι σε χώρο απέναντι από το σπίτι και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν το θύμα τους. Μάλιστα πρώτα πυροβόλησαν προς την πλευρά του ποιμνιοστασίου του θύματος όπου εκεί βρίσκονταν ο αλλοδαπός βοσκός-βοηθός χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και μέσα από ελαιώνες και χωράφια.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου βρέθηκε στο σημείο για τη συλλογή στοιχείων που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Κρήτη - Μεσαρά - 39χρονος - δολοφονία

Πηγή: cretapost.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός – Ανεμβολίαστοι: σκληρή κριτική για τα νέα μέτρα από την αντιπολίτευση

Γαλάτσι: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε πυροβολήσει ντελιβερά

Κορονοϊός - Σταϊκούρας: Δεν είναι επιλογή της κυβέρνησης ένα lockdown

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενήΣήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, επισκέφθηκαν το πρωί δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Ελεύθεροι επαγγελματίες - ΑΑΔΕ: ο μέσος τζίρος που δηλώνουν οι ατομικές επιχειρήσειςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα ακαθάριστα έσοδα τα οποία δήλωσαν πέρσι οι ελεύθεροι επαγγελματίες. 

Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική ΔικαιοσύνηΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης. Τι επεσήμανε ο δικηγόρος του, για την πρώτη φορά που ενεργοποιείται στην Ελλάδα το συγκεκριμένο άρθρο του Π.Κ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)14:49Ελεύθεροι επαγγελματίες - ΑΑΔΕ: ο μέσος τζίρος που δηλώνουν οι ατομικές επιχειρήσεις14:35ΑΑΔΕ – Πειραιάς: Εντοπίστηκαν δεκάδες χιλιάδες φιάλες αλκοόλ σε παραποιημένες συσκευασίες14:22Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ: Σύγχυση από δηλώσεις του Κίρμπι14:08“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο13:54Μητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενή13:41Ηράκλειο: 25χρονος επιχείρησε να βιάσει ανήλικη μέσα στο σπίτι της13:28ΗΠΑ - TikTok: “Θα δώσουμε μάχη στα δικαστήρια”13:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι προβλέψεις του τριημέρου (βίντεο)13:01Καλιφόρνια: Σκύλος κυνηγάει το αφεντικό του που τον εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου (βίντεο)12:48“Τουρισμός για όλους 2024”: Έγινε η κλήρωση των δικαιούχων12:35Και η ψυχολογική κακοποίηση;12:21Καλλιάνος - Γιατρός “Αττικόν”: Η εισαγωγή στην ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση12:08Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη11:54Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος11:42Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)11:28Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο