LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΡεθύμνουΔημοσίευση: 24 Αυγούστου 2021 09:53 | Ανανέωση: 24 Αυγούστου 2021 11:32

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: πέθανε ο δράστης που είχε αυτοπυροβοληθεί

Το χρονικό της τραγωδίας, με τη δολοφονία της 47χρονης γυναίκας και μητέρας 2 παιδιών.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΙΡΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Πάνορμο Ρεθύμνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου κ. Τερζάκη «ο 49χρονος κατέληξε στις 00:30 τα ξημερώματα. Δεν υπήρχε σπλαχνικό κρανίο, το σημείο αυτό ήταν κατεστραμμένο. Στη σορό θα διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή όπως προβλέπεται».

Η 47χρονη -που ήταν μητέρα δυο παιδιών- διατηρούσε επιχείρηση ακριβώς απέναντι από την τουριστική επιχείρηση του 49χρονου, ενώ σύμφωνα με τις αρχές ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή κίνητρα της άγριας δολοφονίας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Με βάση τα πρώτα στοιχεία των αρχών, ο 49χρονος φέρεται να έφτασε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του μπροστά από το κατάστημα της γυναίκας. Με γρήγορες κινήσεις ο άνδρας κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, παίρνει από το πορτ μπαγκάζ μια κυνηγετική καραμπίνα και αμίλητος μπαίνει στο κατάστημα της 47χρονης, στο οποίο εκείνη την στιγμή υπήρχαν και πελάτες. 

Την σημαδεύει και την πυροβολεί δύο φορές πισώπλατα, ενώ στην συνέχεια βγαίνει από το κατάστημα, βάζει το όπλο στο πορτ μπαγκαζ και πατώντας τέρμα το γκάζι εξαφανίζεται. Στην περιοχή επικρατεί πανικός, καθώς στο άκουσμα των πυροβολισμών κάτοικοι και παραθεριστές τρέχουν να κρυφτούν. Η γυναίκα σωριάζεται αιμόφυρτη, ενώ ένας ακόμα 27χρονος τουρίστας από την Αυστρία, που βρισκόταν στο σημείο τραυματίζεται από τα σκάγια στο χέρι. 

Σε χρόνο ρεκόρ, στο σημείο φτάνουν δυνάμεις της ΕΛΑΣ που ζώνουν την περιοχή, όπως και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Οι διασώστες καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν την γυναίκα στην ζωή, η οποία όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα στο νοσοκομείο να διαπιστωθεί ο θάνατος της. Ενώ στον 27χρονο τουρίστα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Άνδρες των διωκτικών αρχών, γνωρίζοντας την ταυτότητα του 49χρονου τον αναζήτησαν μέχρι που τον βρήκαν αιμόφυρτο σε κατάλυμα της οικογένειας σε άλλο χωριό. Ο άνδρας είχε ήδη στρέψει το ίδιο όπλο με το οποίο εκτέλεσε την γυναίκα προς το πρόσωπο του πατώντας την σκανδάλη. 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν μέχρι τη 1 τα ξημερώματα μάχη για να τον σταθεροποιήσουν και να τον κρατήσουν στην ζωή. Μάλιστα εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην διάρκεια της νύχτας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο σπλαχνικό κρανίο και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: neakriti.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κορονοϊός - Ανεμβολίαστοι: Ανακοινώσεις Κικίλια για νέα μέτρα

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της σύλληψης του 48χρονου (βίντεο)

ΗΠΑ: “Βαρόνος” ναρκωτικών εκδόθηκε στο Μεξικό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης – Οξφόρδη: Σήμερα η Ελλάδα τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης σημαντικά υψηλότερους από τον ευρωπαϊκό μέσο όροΧθες 23:34 | Ειδήσεις

Όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός  μιλώντας σε φοιτητές της Σχολής Διακυβέρνησης Blavatnik του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Λάρισα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες - Από αύριο αναμένονται νέες αφίξειςΧθες 20:30 | Ειδήσεις

Τα βασικά αιτήματα παραμένουν η αντιμετώπιση του υψηλού κόστους παραγωγής, οι χαμηλές τιμές διάθεσης των προϊόντων και η ανάγκη για έγκαιρη καταβολή ενισχύσεων.

Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Ο 29χρονος κοιτούσε αν έπαθε ζημιά το αμάξι, λέει αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1Χθες 19:52 | Ειδήσεις

"Δεν νομίζω να είχε καταλάβει τι έχει κάνει", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1 για την καταγγελία παιδόφιλου και την αντίδραση της αστυνομίαςΧθες 18:45 | Ειδήσεις

Για τα μεγάλα ερωτήματα που δημιουργούνται από την συμπεριφορά της αστυνομίας έπειτα από μια καταγγελία μητέρας σε βάρος παιδόφιλου, μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης – Οξφόρδη: Σήμερα η Ελλάδα τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης σημαντικά υψηλότερους από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο23:59Παρέλαβε το βραβείο "European Golden Boy Web 2025" o Χρήστος Μουζακίτης (βίντεο)23:44ΗΠΑ: "Πολύ αισιόδοξη" η κυβέρνηση για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας στην Ουκρανία23:30Περού: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 30 αγνοούμενοι έπειτα από κατολίσθηση23:16Μητσοτάκης για την εκτόξευση δορυφόρων: "Εδώ κάτι αλλάζει"23:02Πόλεμος στην Ουκρανία: Στον πλήρη έλεγχο της Μόσχας Ποκρόφσκ και Βοβτσάνσκ - Δεν επιβεβαιώνει το Κίεβο22:52Χαλκιδική: 79χρονος καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου στην προσπάθεια του να κόψει ξύλα22:42Χονγκ Κονγκ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο συγκρότημα κατοικιών22:32"Αποκαλύψεις": Με πρωτιά στο σύνολο κοινού έκλεισε και ο Νοέμβριος για την εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού22:22Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον οδηγό ταξί για το θανατηφόρο τροχαίο με τον 35χρονο δικυκλιστή22:12Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ - Δένδιας: Θα συζητήσουμε το ζήτημα της αμυντικής ετοιμότητας της Ευρώπης22:02Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη21:48Λαμία - "Αποκαλύψεις": Σύντροφος 56χρονου επιχειρηματία καταγγέλλει ιατρικό λάθος για τον θάνατό του21:34Λευκορωσία: Κατερίφθη drone - Κατηγορεί την Λιθουανία για προκλητική συμπεριφορά 21:22ANT1 Sports: Ζωντανά από ANT1+ την ερχόμενη Κυριακή το τελευταίο Grand Prix της χρονιάς για την F121:12Άρης: Μειώνονται τα προβλήματα ενόψει του ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ21:02Λάρισα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες - Από αύριο αναμένονται νέες αφίξεις 20:52Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Ο 29χρονος κοιτούσε αν έπαθε ζημιά το αμάξι, λέει αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ120:42Αγρότες στον ΑΝΤ1: Άλλη μια τέτοια χρονιά μπορεί να μας διώξει από την γεωργία20:32Τέλλογλου για προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης: Χάος με τις πληρωμές αγροτών – Καταγγέλουν "κουτσουρεμένα ποσά"20:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο