LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΕύβοιαΔημοσίευση: 17 Αυγούστου 2021 18:19 | Ανανέωση: 17 Αυγούστου 2021 18:23

Αλιβέρι: Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου από αθλητή των πολεμικών τεχνών

Στο νοσοκομείο κατέληξε το θύμα. Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η επίθεση.

ΑΛΙΒΕΡΙ - ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ

Σοκαριστικό περιστατικό ωμής βίας, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Αλιβέρι, όπου 15χρονος κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Αρκετοί είναι οι νεαροί, που μαζεύονται ως παρέες και περνάνε τον χρόνο τους στον Κάραβο Αλιβερίου. Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας, ο 15χρονος μαζί με την παρέα του βρίσκονταν εκεί, όταν για άγνωστο λόγο δέχθηκε επίθεση από έναν 21χρονο κάτοικο της ίδιας περιοχής.

Ο ενήλικος νταής αρχικά χτύπησε με κλωτσιά τον ανήλικο στο στήθος, ενώ λίγο αργότερα τον έπιασε και τον πέταξε με όλη του την δύναμη στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο νεαρός μαθητής να χτυπήσει στο πεζοδρόμιο.

Ο 21χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτοχος μαύρης ζώνης πολεμικών τεχνών, αποχώρησε από το σημείο, αφήνοντας τον 15χρονο να αιμορραγεί. Άμεσα οι συνομήλικοι του θύματος κάλεσαν τους γονείς του για να αναφέρουν το περιστατικό, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, φέροντας βαριά τραύματα στο κεφάλι.

ΑΛΙΒΕΡΙ - ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ

Ο νεαρός μαθητής λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και νοσηλεύθηκε μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Οι γονείς του θύματος επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, όπου κατέθεσαν μήνυση ενώ το περιστατικό διερευνάτε από τις Αρχές.

Πηγή: eviathema.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: “έκρηξη” με 4206 νέα κρούσματα την Τρίτη

Σύλληψη Ολυμπιονίκη για δολοφονίες

Θεσσαλονίκη - ΟΑΣΘ: εργαζόμενοι βρήκαν μια σακούλα γεμάτη λεφτά και την παρέδωσαν

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)Σήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισν για τελευταία φορά τον αστυνομικό που έασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε κτήριο στον Πειραιά.

Καταγγελία - Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)Τρίτη 16 Απριλίου 2024 17:56 | Ειδήσεις

Τέσσερις μέρες αγωνίας πέρασε το ζευγάρι που είχε χαθεί μέσα στα χιονισμένα βουνά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ερντογάν: να μειωθεί η ένταση μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν19:12Καιρός: βροχές και καταιγίδες την Κυριακή18:58Νέος δικαστικός χάρτης - Δικηγόροι: Πανελλαδική αποχή προετείνει η ολομέλεια των ΔΣΕ18:44Πάτρα: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε μάντρα - Νεκρός ο οδηγός18:31Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)18:18Δανία: Εκκένωση του αεροδρομίου μετά από απειλή για βόμβα18:03Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα17:49Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο