LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΣέρρεςΔημοσίευση: 11 Αυγούστου 2021 14:44 | Ανανέωση: 11 Αυγούστου 2021 15:04

Δολοφονία 20χρονου στις Σέρρες: Σοκάρει το βίντεο του φερόμενου δολοφόνου

Ο φερόμενος ως δολοφόνος του 20χρονου έχει ανεβάσει στα social media φωτογραφίες με τον ίδιο να κρατά μαχαίρι... 

Αίμα - αίματα

Στα Δικαστήρια Σερρών οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 20χρονου στην Άνω Καμήλα Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για μεθαύριο, Παρασκευή, στις 11:00 π.μ., ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί η φωτογραφία και το βίντεο που έχει ανεβάσει ο φερόμενος δολοφόνος στα social media, στα οποία διακρίνεται να κρατά ένα μαχαίρι. «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι» γράφει ο ίδιος, ενώ στο βίντεο ο νεαρός κουνάει το μαχαίρι, στο οποίο φαίνεται να υπάρχει αίμα, ακούγοντας μουσική.

Ο 22χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 20χρονο στην πλατεία του χωριού εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, Τρίτη, στο Λιβαδοχώρι, όπου διέμενε. Μάλιστα στην κατοχή του βρέθηκαν δύο μαχαίρια, με το ένα να πιθανολογείται ότι ήταν και το φονικό όπλο που χρησιμοποίησε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Οδηγός λεωφορείου βρήκε πορτοφόλι με 1500 ευρώ και το παρέδωσε

Κορονοϊός - εισπνεόμενα εμβόλια: Πόσο αποτελεσματικά είναι

Καύσωνας: Στους 49 βαθμούς “ψήνεται” η Τυνησία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον ΓραμμένοΣήμερα 15:14 | Ειδήσεις

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ποιος όρος του επιβλήθηκε σε σχέση με τον συνάδελφο του.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο