LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΕύβοιαΔημοσίευση: 05 Αυγούστου 2021 10:01 | Ανανέωση: 05 Αυγούστου 2021 10:10

Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα 112 για τις Κεχριές

Οι Κεχριές είναι το 15ο χωριό που εκκενώνεται από την έναρξη της φωτιάς. Η πυροσβεστική δίνει "μάχη' με τις αναζωπυρώσεις. Στην περιοχή μεταβαίνει ο Τσίπρας.

Φωτιά - Ροβιές - Εύβοια

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στη βόρεια Εύβοια, από την μεγάλη φωτιά που έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές και συνεχίζει να απειλεί  χωριά και οικισμούς, κάνοντας παράλληλα αποπνικτική και αφόρητη την κατάσταση.

Το πρωί της Πέμπτης δόθηκε εντολή από την Πυροσβεστική να εκκενωθούν οι Κεχριές, καθώς δύο μέτωπα κινούνται προς το χωριό.

Το ένα μέτωπο κινείται από τα χωριά Κουρκουλοί και Σκεπαστή νότια προς τις Κεχριές, ενώ παράλληλα ένα νέο μέτωπο κινείται βορειοανατολικά προς τις Κεχριές αλλά και νότια προς τη Δάφνη.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση του οικισμού Κεχριές

Συγκεκριμένα ενεργοποιήθηκε το 112, καθώς εστάλη μήνυμα σε όσους βρίσκονται στις Κεχριές Ευβοίας να εκκενώσουν τώρα προς Μαντούδι.

Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις Κεχριές Ευβοίας εκκενώστε τώρα προς Μαντούδι. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

Τις προηγούμενες ημέρες εκκενώθηκαν, με εντολή της Πυροσβεστικής, τα χωριά και οι οικισμοί Ρετσινόλακκος, Καλαμούδι, Χρόνια, Σηπιάδα, Κουρκουλοί, Σκεπαστή, Δαμιά, Όσιος Δαυίδ, Κούλουρος, Μαρούλι, Ροβιές και Παλαιοχώρι, Αμέλαντες και Κεραμειά. Στα περισσότερα χωριά, μετά την εκκένωσή τους, οι φλόγες πέρασαν μέσα από αυτά.

Στις πληγείσες περιοχές της βόρειας Εύβοιας, όπου συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά, μεταβαίνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Ειδήσεις σήμερα

Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Πέμπτη (χάρτης)

Καιρός: καύσωνας με 45άρια και συννεφιά την Πέμπτη

Φωτιά στη Ρόδο: Άρχισε η καταγραφή των ζημιών - Τι πρέπει να κάνουν οι πληγέντες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοιΧθες 15:29 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της”Χθες 21:05 | Ειδήσεις

Στο ρεπορτάζ των ''Times'' του Λονδίνου γίνεται εκτενής αναφορά στον ελληνικό τουρισμό, την μείωση της ανεργίας και την οικονομία της Ελλάδας.

Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας 29χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βαρύτατου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο