LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 03 Αυγούστου 2021 12:37

Σέρρες: εξαπατούσε προσποιούμενη την υπάλληλο του ΣΔΟΕ

Τεράστιο χρηματικό ποσό κατάφερε να αποσπάσει χρήματα από ντόπιους στις Σέρρες.

Ευρώ - χρήματα

Προσποιούμενη άλλοτε τη δικηγόρο και άλλες φορές την υπάλληλο του ΣΔΟΕ, μια γυναίκα ηλικίας 50 ετών, στις Σέρρες, κατάφερε να αποσπάσει από διάφορα άτομα το χρηματικό ποσό των 127.167 ευρώ, την τελευταία τετραετία.

Η φερόμενη ως δράστιδα συνελήφθη χθες το μεσημέρι. Νωρίτερα, είχε αποσπάσει από άλλη γυναίκα το ποσό των 1.000 ευρώ, ως αμοιβή για τη δήθεν έκδοση ενός πιστοποιητικού.

Η 50χρονη είχε μπει το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Από την έρευνα προέκυψε ότι διέπραξε την τελευταία τετραετία συνολικά 56 απάτες και μία απόπειρα απάτης σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, προσποιούμενη είτε τη δικηγόρο είτε την υπάλληλο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). Με την κατά περίπτωση ψευδή ιδιότητα, που δήλωνε στα θύματά της, αποκτούσε την εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια με διάφορα προσχήματα τους αποσπούσε τμηματικά μεγάλα χρηματικά ποσά. Η συλληφθείσα δρούσε κάποιες φορές με τη βοήθεια 60χρονου συνεργού, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και περιλαμβάνονται στη δικογραφία

Η 50χρονη αποκόμισε το χρηματικό ποσό των 127.167 ευρώ, ενώ επιχείρησε να αποσπάσει ακόμη 3.500 ευρώ. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.000 ευρώ και το όχημα που χρησιμοποιούσε.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή της γυναίκας και του συνεργού της και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπιακοί Αγώνες – ιστιοπλοΐα: ανέβηκαν στην έκτη θέση οι Μάντης – Καγιαλής

ΗΠΑ: Τρίτη αυτοκτονία αστυνομικού που κλήθηκε να αντιμετωπίσει την έφοδο στο Καπιτώλιο


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο