LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΡεθύμνουΔημοσίευση: 28 Ιουλίου 2021 16:11 | Ανανέωση: 28 Ιουλίου 2021 16:34

Πτώμα σε βαρέλι στο Ρέθυμνο: Σε νεαρό άνδρα ανήκει η σορός (εικόνες)

Το ανατριχιαστικό εύρημα εντόπισαν εργαζόμενοι στην καθαριότητα. Διολοφονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. 

Κρήτη - πτώμα - βαρέλι

Το πτώμα που βρέθηκε σε βαρέλι στην Κρήτη ανήκει σε άνδρα, όχι ηλικιωμένο. Μάλιστα, πρόκειται για έγκλημα χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο τρόπος θανάτου του άνδρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι το βαρέλι εντόπισε χειριστής μηχανήματος που εκτελούσε εργασίες καθαρισμού στις όχθες του ποταμού.

Κρήτη - πτώμα - βαρέλι

Το μακάβριο εύρημα βρήκαν εργάτες που προσπάθησαν να καθαρίσουν τον ποταμό. Μάλιστα, ένας από τους εργάτες δήλωσε στα Ρεθεμνιώτικα Νέα:

«Με κάλεσε στο τηλέφωνο ο χειριστής μηχανήματος της εταιρείας μου. Εκείνος είδε πρώτος το πτώμα. Βρισκόταν με το μηχάνημα σε σημείο με πάρα πολλά καλάμια και κάποια στιγμή θέλοντας να περάσει βλέπει ένα μπλε πλαστικό βαρέλι όρθιο και πήγε να το κάνει στην άκρη για να περάσει. Το βαρέλι έπεσε και από το στόμιο πετάχτηκε έξω το ανθρώπινο κεφάλι που παρά την κατάσταση που βρισκόταν κατάλαβε αμέσως ότι ανήκει σε άνθρωπο. Λογικό να σοκαριστεί ο χειριστής αλλά το παλικάρι προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του. Με κάλεσε στο τηλέφωνο και πήγα. Η εικόνα ήταν και για μένα σοκαριστική, ομολογώ. Δεν ήταν σκελετός, όπως αρχικά ακούστηκε, αλλά πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση. Φαινόταν πεντακάθαρα. Έχω τη βεβαιότητα ότι ανήκει σε άνδρα διότι φαινόταν καθαρά τα γένια του. Παρ’ ότι δεν έχω εμπειρία από τέτοια πράγματα, κατά την άποψη μου δεν ήταν πάνω από 40 ετών.

Καλέσαμε την αστυνομία, ήρθαν τα παιδιά από την ασφάλεια και τους υποδείξαμε το σημείο. Ήρθε και ιατροδικαστής μετά. Κι εγώ κι ο χειριστής καταθέσαμε στην αστυνομία».

Σημείωσε, δε, ότι: «Το βαρέλι δεν ήταν μεγάλο και σίγουρα δεν χωρούσε ολόκληρος άνθρωπος μέσα. Εμείς είδαμε το κεφάλι και μέχρι τους ώμους. Ούτως ή άλλως είναι αδύνατον να χωρούσε ολόκληρο το σώμα ανθρώπου. Με άλλο τρόπο ναι θα χωρούσε και καταλαβαίνετε τι θέλω να πω….».

Κρήτη - πτώμα - βαρέλι

Πηγή:  Creta24Ρεθεμνιώτικα Νέα


Ειδήσεις σήμερα:

Θάσος: τραυματίστηκε από το σκάφος του συζύγου της

Κορονοϊός: Γιατί νοσούν οι εμβολιασμένοι

Κορονοϊός: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Κινσάσας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νέα περιστατικά με μετανάστες στα νότια της Κρήτης 21:33Γερμανία: Ταξιδιωτική οδηγία για όσους επισκέπτονται την Τουρκία21:19Πέθανε ο διάσημος λυράρης Μανώλης Σκουλάς21:05Τζανάκης στον ΑΝΤ1: Η επιδημία αναπτύχθηκε νωρίτερα φέτος - Τι πρέπει να προσέξουμε 20:51Καλλιθέα: Φωτιά σε διαμέρισμα μετά από έκρηξη - Δύο άτομα απανθρακωμένα20:37Το ασήμι ξεπερνά τα 75 δολάρια ανά ουγγιά για πρώτη φορά στην ιστορία 20:23Ant1 Sports: Σενάρια για την επιστροφή Φορτούνη και Τσιμίκα… στο λιμάνι20:09Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο19:55Αταλάντη: Σκύλος δάγκωσε και ακρωτηρίασε γυναίκα - Έχασε δύο δάχτυλα19:40Ροδόπη: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα - Δεν γνωρίζει για τον θάνατο του 7χρονου γιού της19:26Φωκίδα: Νεκροί εντοπίστηκαν οι ορειβάτες στα Βαρδούσια19:11Αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι18:57Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο στις Μοίρες – 78χρονος δικυκλιστής με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις18:43Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρη διάψευση για Τετέ: Καμία πρόταση, δεν παραχωρείται δανεικός18:29Μαρούσι – Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε ο αγώνας… λόγω γρίπης18:15Ο Ολυμπιακός θέλει να πει "αντίο" στο 2025 με νίκη στη Μπολόνια 18:01Συρία: Πολύνεκρη έκρηξη σε τέμενος17:47Αλεξανδρούπολη: Μόλις 9 κιλά ζύγιζε το 3χρονο παιδί που πέθανε από ασιτία17:33Αργίες 2026: Όλα τα τριήμερα και το τετραήμερο του νέου έτους17:19Μάλγαρα - Μπλόκα: Κλείνουν την Κυριακή το μεσημέρι οι αγρότες το ρεύμα προς Αθήνα17:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο