LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚυκλάδεςΔημοσίευση: 26 Ιουλίου 2021 21:10

Τροχαίο στην Άνδρο: “Μάχη” για τη ζωή δίνουν δύο τραυματίες

Πώς συνέβη το τροχαίο με τους επτά τραυματίες, το οποίο έχει συγκλονίσει το νησί.

ΑΝΔΡΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Η κατάσταση όσων μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με αεροδιακομιδή, μετά από το σοβαρό τροχαίο στην Άνδρο παραμένει σοβαρή.

Το 13χρονο αγόρι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων, έχοντας κάταγμα στο ισχίο. Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και πριν από περίπου έναν χρόνο είχε χάσει τον πατέρα του. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, ότι πριν από λίγο καιρό, στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον υπήρξε και άλλο θύμα τροχαίου. Συχνά η μητέρα του 13χρονου παιδιού έκανε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σημασία της οδικής ασφαλείας.

Στο “Τζάνειο” νοσηλεύεται η 22χρονη κοπέλα, που είχε εγκλωβιστεί στο αμάξι και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι διασωληνωμένη. Ενώ στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας νοσηλεύεται ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, με πολλαπλά κατάγματα.

Πώς συνέβη το σοβαρό τροχαίο

Με σοβαρά και πολλαπλά κατάγματα είναι οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες των αυτοκινήτων που από τη μια στιγμή στην άλλη μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες, εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό τους 7 άτομα, ηλικίας από 13 μέχρι και 27 ετών.

Ο 22χρονος οδηγός του κόκκινου οχήματος, το είχε αποκτήσει πριν από σχεδόν έναν χρόνο και με προσωπική εργασία είχε καταφέρει να το φτιάξει, καμαρώνοντας για αυτό.

Ο 17χρονος που οδηγούσε το μπλε αυτοκίνητο - σύμφωνα με  πληροφορίες, το είχε πάρει κρυφά από τους γονείς του - προσπάθησε να προσπεράσει ένα προπορευόμενο όχημα με μεγάλη ταχύτητα. Εκεί εμφανίστηκε από το αντίθετο ρεύμα ο 22χρονος με το κόκκινο αυτοκίνητο και ξαφνικά συγκρούστηκαν μετωπικά, χωρίς καν να προλάβουν να φρενάρουν.

Συνοδηγός του 17χρονου ήταν ο 13χρονος κολλητός του, ενώ στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν μια κοπέλα από τον Άγιο Δομίνικο, που είχε φτάσει στο νησί για να εργαστεί μαζί με τον φίλο της και μια ακόμη φίλη τους από την Αθήνα. Πλέον, δυο 24ωρα μετά, στον επαρχιακό δρόμο προς το Μπατσι, παντού υπάρχουν λαμαρίνες .

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα. Μέσα σε λίγα λεπτά στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση. Επί τόπου έφτασε και το ΕΚΑΒ που με αεροδιακομιδές όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο για καύσωνα διαρκείας

Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Δευτέρας

Ποινικός Κώδικας: Αυστηρότερες ποινές για ειδεχθή εγκλήματα - Τι αλλάζει στους όρους αποφυλάκισης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)Σήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισν για τελευταία φορά τον αστυνομικό που έασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε κτήριο στον Πειραιά.

Καταγγελία - Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)Τρίτη 16 Απριλίου 2024 17:56 | Ειδήσεις

Τέσσερις μέρες αγωνίας πέρασε το ζευγάρι που είχε χαθεί μέσα στα χιονισμένα βουνά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός: βροχές και καταιγίδες την Κυριακή18:58Νέος δικαστικός χάρτης - Δικηγόροι: Πανελλαδική αποχή προετείνει η ολομέλεια των ΔΣΕ18:44Πάτρα: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε μάντρα - Νεκρός ο οδηγός18:31Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)18:18Δανία: Εκκένωση του αεροδρομίου μετά από απειλή για βόμβα18:03Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα17:49Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο