LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚαβάλαΔημοσίευση: 24 Ιουλίου 2021 19:22 | Ανανέωση: 24 Ιουλίου 2021 19:29

Καβάλα: Το γλέντι του γάμου βάφτηκε με αίμα -Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν οδηγός αυτοκινήτου έκανε αναστροφή και συγκρούστηκε με μηχανή. Το δίκυκλο έπεσε πάνω σε καλεσμένους.

τροχαίο δυστύχημα - Καβάλα - Δελτίο Ειδήσεων

Της Πωλίνας Κολοκοτρώνη

Τρεις άνθρωποι  έσβησαν στην άσφαλτο, στην τοποθεσία Περιγιάλι της Καβάλας. Μία μητέρα με τον 39χρονο γιο της κι ένας 32χρονος οδηγός μηχανής, χάθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι μαρτυρίες στην κάμερα του ΑΝΤ1 συγκλονίζουν.

Η απόφαση οδηγού αυτοκινήτου να κάνει αναστροφή στη μέση του δρόμου για να μπει σε πάρκινγκ αποδείχθηκε μοιραία. Το όχημα συγκρούστηκε με τη μηχανή του 32χρονου, που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, το δίκυκλο σύρθηκε πάνω στο πεζοδρόμιο παρασύροντας τους καλεσμένους που περίμεναν να μπουν σε νυχτερινό κέντρο για το γαμήλιο τραπέζι.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως συγκλονίζουν. Ήταν περίπου τέτοια ώρα εχθές το απόγευμα και ο 32χρονος μοίραζε προσκλητήρια για τη βάπτιση του γιου. Ήταν χαρούμενος και ενθουσιασμένος,  σκεφτόταν μάλιστα για χάρη του μικρού αγοριού, να αφήσει και τους αγώνες dragster για να μην κινδυνεύσει. Πριν να επιστρέψει στο σπίτι του, στη γυναίκα και το γιο του, πήρε τη μηχανή ενός φίλου του για να την πάει στο συνεργείο. Αυτή ήταν η τελευταία διαδρομή που έκανε, με ένα μηχανάκι που δεν ήταν δικό του.

Συγκλονίζει η ανάρτηση του πατέρα του στα social media: «Αυτός ήταν ο μοτοσικλετιστής 32χρονος γιος μου. Ζούσε την απόλυτη ευτυχία του αυτό τον καιρό, τον Αύγουστο ετοιμαζόταν να βαφτίσει τον εγγονό μου, έφυγε τόσο άδικα σήμερα, από ένα λάθος, από μία παρανομία κάποιου απερίσκεπτου οδηγού».

Από το πρωί, φίλοι του 32χρονου αφήνουν λουλούδια στο σημείο που ο φίλος τους χάθηκε για πάντα.

Στο πένθος βυθίστηκαν και τα Κύργια της Δράμας, από το θάνατό της 61χρονης και του 39χρονου γιου της. Ο γείτονας τους στεκόταν δίπλα τους μαζί με τη σύζυγό του. Είχαν μόλις φτάσει στο νυχτερινό κέντρο δεν πρόλαβαν όμως να μπουν. «Είδα τη μηχανή που εκσφενδονίστηκε και ακυβέρνητη μπήκε ανάμεσα σε αυτοκίνητα και θέρισε κόσμο... Είδα τραυματίες, είδα νεκρούς, προσπάθησα να προφυλαχτώ γιατί είδα κάτι να έρχεται καταπάνω μας. Ήταν ακαριαίο, δεν υπήρχε χρόνος αντίδρασης...», δήλωσε ο συγκλονισμένος άνδρας, ο οποίος μόλις που πρόλαβε να τραβήξει τη σύζυγό του και να τη σώσει.

Τρεις άνθρωποι που συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Καβάλας, ευτυχώς έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρέβεζα: Νεκρό παιδί σε τροχαίο

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θήβα: “γάζωσαν” τον 45χρονο με 9 σφαίρες

Ολυμπιακοί Αγώνες – Πετρούνιας για ΕΡΤ: Είναι ατόπημα και άδικο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο