LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑιτωλοακαρνανίαΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2021 16:51 | Ανανέωση: 24 Ιουνίου 2021 16:57

Αγρίνιο: Στον εισαγγελέα ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης (εικόνες)

Σε βάρος του υπάρχει επίσης καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης, ενώ στην κατοχή του φέρεται να βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Αγρίνιο - ιερέας - βιασμός ανήλικης - παιδική πορνογραφία

Στην αρμόδια Εισαγγελέα Αγρινίου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο ιερέας που συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και βιασμό ανήλικης.

Οι σημερινές εξελίξεις είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που ξεκίνησε πριν από περίπου έναν μήνα, όταν στις εισαγγελικές Αρχές κοινοποιήθηκε καταγγελία για τον 49χρονο ιερέα, που αφορούσε ιστορία που φέρεται να διαδραματίστηκε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, μια 22χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως αυτή βιάστηκε το 2013 και πως η 27χρονη σήμερα αδερφή της υπέστη σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν ανήλικη. Οι νεαρές υπέβαλλαν και σχετικές μηνύσεις.

Αγρίνιο - ιερέας - βιασμός ανήλικης - παιδική πορνογραφία

Παραγγέλθηκε ακολούθως από τον Εισαγγελέα στις αστυνομικές Αρχές η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας . Ακολούθησε η συλλογή καταθέσεων και στοιχείων, ενώ την Τετάρτη έγινε από την Ασφάλεια Αγρινίου και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έρευνα σε δύο οικίες του ιερέα.

Κατασχέθηκαν υπολογιστές και τάμπλετ που έγιναν “φύλλο και φτερό” και φέρεται να εντοπίστηκε υλικό (φωτογραφίες) παιδικής πορνογραφίας.

Ο ιερέας μέχρι σήμερα ιερουργούσε σε εκκλησίες χωριών της οικείας Μητρόπολης, η οποία καλείται πλέον να διαχειριστεί την συγκλονιστική αυτή υπόθεση και αναμένει κι αυτή τις εξελίξεις.

Αγρίνιο - ιερέας - βιασμός ανήλικης - παιδική πορνογραφία

Πριν από αρκετά χρόνια στο Αγρίνιο, μάλιστα, το όνομα του συγκεκριμένου ιερέα είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία για μια υπόθεση την οποία εξέτασαν τότε και οι εκκλησιαστικές Αρχές, η οποία ωστόσο δεν συνδέεται με αυτή που προκάλεσε τις σημερινές εξελίξεις. Είχε τότε καταγγελθεί από επιχειρηματία της πόλης πως ο ιερέας έπεισε τη γυναίκα του και τα παιδιά του να τον εγκαταλείψουν και μετακόμισαν στο δικό του σπίτι.

Ο δικηγόρος του κληρικού έκανε λόγο για “κατασκευασμένη” δικογραφία ως προς την ουσία και τη διαδικασία. «Αυτοί οι οποίοι επεδίωξαν να συλληφθεί ο ιερέας και νόμισαν πως θα πιάσουν θησαυρό, τους ενημερώνω πως θα αποβεί άνθρακας», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: agrinionews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση στη Μονή Πετράκη: στο Δρομοκαΐτειο ο δράστης

Εγνατία: Νταλίκα άρπαξε φωτιά εν κινήσει (εικόνες)

Γιώργος Καραϊβάζ: ολοκληρώθηκε το κοινωνικό πολυιατρείο στη μνήμη του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο