LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΠιερίαΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2021 10:59

Κατερίνη: οικιακή βοηθός έκλεψε την κάρτα ηλικιωμένης και την “έγδυσε”

Πάνω από 51.000 ευρώ σε μετρητά και είδη κατάφερε να αποσπάσει από την ηλικιωμένη η γυναίκα που την «βοηθούσε». Η απίθανη κρυψώνα της κάρτας.

Έξωση - γιαγιά - ηλικιωμένη

Αγορές και αναλήψεις μετρητών που ξεπέρασαν τις 51.000 ευρώ σ’ ένα εξάμηνο έκανε, με κλεμμένη τραπεζική κάρτα, μια 44χρονη στην περιοχή της Πιερίας, η οποία και συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Η 44χρονη εργαζόταν περιστασιακά ως οικιακή βοηθός σε μια 87χρονης, με την οποία είχε αναπτύξει οικειότητα και με τέχνασμα κατάφερε να της αποσπάσει την κάρτα, την οποία επί έξι μήνες χρησιμοποιούσε για αγορές από διάφορα καταστήματα, ενώ επίσης προμηθευόταν καύσιμα και έκανε αναλήψεις και μεταφορές διάφορων χρηματικών ποσών, συνολικής αξίας 51.471,58 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 600 ευρώ και μία ηλεκτρική σκούπα που, όπως προέκυψε, είχε αγοράσει με την κλεμμένη κάρτα. Τόσο το χρηματικό ποσό όσο και η σκούπα αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη. Η δε κλεμμένη τραπεζική κάρτα βρέθηκε σε σημείο που την είχε κρύψει η 44χρονη και συγκεκριμένα πίσω από μια εικόνα σ’ ένα εξωκλήσι.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.?

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Εκτός κινδύνου οι Μητροπολίτες

Euro 2020: Τα ζευγάρια στους “16”

Γιώργος Δώνης: Συνελήφθη ο δραπέτης που είχε πάρει όμηρο τον πεθερό του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Απολογία για την επίθεση στον ΓραμμένοΣήμερα 07:23 | Ειδήσεις

Κρατούμενος παραμένει μέχρι την ολοκλήρωση της απολογίας του στον ανακριτή, ο ανεξάρτητος βουλευτής που αντιμετωπίζει δίωξη για κακούργημα.

Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...Σήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης από τον Κ. Φλώρο μεσα στην Βουλή. Η "πατριδοκαπηλία με την υποψηφιότητα Μπελέρη", οι εξορύξεις και οι συντάξεις έως 4.000 ευρώ.

Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του ΆντενΣήμερα 08:28 | Ειδήσεις

Η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ για την εμπλοκή της ελληνικής φρεγάτας.

Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίωνΣήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Απίστευτη ταλαιπωρία για του οδηγούς και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο