LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΠιερίαΔημοσίευση: 28 Μαΐου 2021 12:29

Κατερίνη: Ανήλικοι είχαν “ρημάξει” διαμερίσματα στην βόρεια Ελλάδα (εικόνες)

Χειροπέδες σε τρία άτομα πέρασαν οι αστυνομικοί. Ξεπερνά τις 27.000 ευρώ η λεία τους.

Ανήλικοι - διαρρήξεις - Βόρεια Ελλάδα

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες τρία άτομα, για κλοπές από οικίες σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες τρία άτομα, για κλοπές από οικίες σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Πρόκειται για μία 19χρονη, τον ανήλικο αδερφό της, 16 ετών και έναν 17χρονο σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης στα δυτικά της πόλης, να επιβαίνουν ως οδηγός και συνοδηγός σε όχημα ιδιοκτησίας της 19χρονης. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα βρέθηκαν καλά κρυμμένα σε ειδική κρύπτη στον χώρο αποσκευών του οχήματος, κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ, που είχαν κλαπεί νωρίτερα από διαμέρισμα σε περιοχή της Καβάλας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι ανήλικοι το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τη συνδρομή και της ημεδαπής γυναίκας η οποία εντοπίστηκε χθες σε περιοχή της Πιερίας και συνελήφθη, πραγματοποιούσαν συστηματικά κλοπές από οικίες, κυρίως τις πρωινές ώρες, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο των οικιών.

Ανήλικοι - διαρρήξεις - Βόρεια Ελλάδα

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, με τη συνδρομή και των αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Καβάλας, Εορδαίας και Κοζάνης, διαπιστώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 10 έως 27 Μαΐου 2021, ενέχονται σε 10 διαρρήξεις διαμερισμάτων σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 27.450 ευρώ.

Συγκεκριμένα διέπραξαν:

  • 3 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπής από διαμερίσματα σε περιοχές της Κοζάνης,
  • 3 κλοπές και 1 απόπειρα κλοπής από διαμερίσματα στην Καβάλα και
  • 1 κλοπή από διαμέρισμα στην Κατερίνη.

Σε έρευνες στις οικίες των ανήλικων σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, περίστροφο κρότου – αερίου, αεροβόλο πιστόλι, φορητός πομποδέκτης, μικροποσότητα κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ανήλικοι - διαρρήξεις - Βόρεια Ελλάδα

Επίσης, κατασχέθηκαν μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα με παραποιημένα στοιχεία κυκλοφορίας και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ανήλικοι - διαρρήξεις - Βόρεια Ελλάδα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival.gr 

Ειδήσεις σήμερα: 

Τσίπρας για Μητσοτάκη: Ο Μωυσής μας προέκυψε Ηρώδης

Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό: Πως και που θα το χρησιμοποιούμε

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Αντιφατικό Σαββατοκύριακο, προσοχή στις υπερβολές (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο