LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΡεθύμνουΔημοσίευση: 24 Μαΐου 2021 17:54 | Ανανέωση: 24 Μαΐου 2021 18:36

Τροχαίο στο Μπαλί: πέθανε η σύζυγος του Νάθαν

Μετά απο πολυήμερη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στην ζωή, τελικώς υπέκυψε η άτυχη γυναίκα, που είχε μείνει αβοήθητη για ημέρες, δίπλα στον νεκρό άνδρα της.

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΤΡΟΧΑΙΟ - ΝΑΘΑΝ

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 32χρονη σύζυγος του Νάθαν από την Ιεράπετρα που βρέθηκε νεκρός μετά από το τροχαίο στο Μπαλί της Κρήτης, το οποίο έγινε γνωστό στις 17 Απριλίου.

Η άτυχη γυναίκα έδινε μάχη για την ζωή της εδώ και 37 ημέρες στο Νοσοκομείο Χανίων. Παρέμενε σε καταστολή στην ΜΕΘ και οι γιατροί είχαν προχωρήσει σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου, όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο δυστύχημα συνέβη επί της εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου κοντά στο ύψος του Μπαλί με τον 42χρονο και την 32χρονη να μένουν επί μέρες αβοήθητοι, καθώς η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο αδικοχαμένος Ναθαν με συνεπιβάτιδα την γυναίκα του, ξέφυγε της πορείας της και έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα να μην γίνουν αντιληπτοί.

Ο Νάθαν και η Σβέτα ξεκίνησαν από την Ιεράπετρα όπου και διέμεναν για τα Χανιά προκειμένου να ολοκληρώσουν μια αγοραπωλησία ενός τζιπ. Το ζευγάρι όμως, καθυστερούσε να επιστρέψει και οι φίλοι του άρχισαν να ανησυχούν. Ο πατέρας του άτυχου 42χρονου είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με τον γιο του στις 12 Απριλίου και αφού τα παιδιά του δεν έδιναν σημεία ζωής δήλωσε την εξαφάνισή τους στο Α.Τ. Πηλίου.

Οι φίλοι τους που γνώριζαν για το ταξίδι αυτό άρχισαν να τους αναζητούν ακολουθώντας την πιθανή διαδρομή τους με τη μοτοσικλέτα τους. Μετά από την αγωνιώδη αναζήτηση βρέθηκε η σορός του 42χρονου και αποκαλύφθηκε το μαρτύριο που πέρασε η σύζυγός του, για ολόκληρα μερόνυχτα βαριά τραυματισμένη και ολομόναχη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πρωταθλητής Ελλάδας το “τριφύλλι” μέσα στο ΣΕΦ

“Special Report” για τα ολυμπιακά “όνειρα” (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο