LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΠιερίαΔημοσίευση: 25 Απριλίου 2021 18:23

Κατερίνη: Δεύτερη ανήλικη “εντοπίστηκε” στον υπολογιστή του εκπαιδευτικού

Οι φωτογραφίες ακόμα μιας ανήλικης βρέθηκαν στον υπολογιστή του εκπαιδευτικού που κατηγορείται από την ανιψιά του. Τι δηλώνει ο ίδιος.

Βιασμός

Του Βαγέλλη Κοκολάκου

Κακοποίηση και δεύτερης ανήλικης από τον διευθυντή δημοτικού σχολείου στην Κατερίνη, τον οποίον κατήγγειλε η ανιψιά του, ερευνούν οι Αρχές, ενώ ο 60χρονος εκπαιδευτικός αρνείται τις κατηγορίες.

Οι Αρχές εντόπισαν φωτογραφίες ακόμα μίας ανήλικης, στον υπολογιστή διευθυντή δημοτικού σχολείου στην Κατερίνη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 28χρονης σήμερα ανιψιάς του, από τα 9 έως τα 16 της χρόνια.

«Στην Γ’ Γυμνασίου ή την Α’ Λυκείου πήγε κάποια εκδρομή με το σχολείο της. Μετά από αρκετούς μήνες μου ζήτησε να μεταφέρω τις φωτογραφίες από το κινητό της στον ηλεκτρονικό μου υπολογιστή γιατί όπως μου είχε αναφέρει, η μνήμη του ήταν γεμάτη….. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που είχε ήταν και μερικές της ίδια και μιας φίλης της όπου τα δύο κορίτσια ήταν σε διάφορες στάσεις, πότε με ρούχα και πότε χωρίς», αναφέρει στην κατάθεσή του 60χρονος εκπαιδευτικός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, ισχυριζόμενος ότι, οι φωτογραφίες δεν έκαναν εντύπωση ούτε στον ίδιο ούτε στη σύζυγό του.

«Θυμάμαι ότι εκείνη την ημέρα η σύζυγος μου απευθυνόμενη στην Α., είχε πει χαριτολογώντας ότι αυτές τις φωτογραφίες δεν πρέπει να τις βλέπει ο θείος σου, αλλά η Α. απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, λέγοντας μας “εγώ με εσάς μεγάλωσα».

«Νομίζω ότι είναι αστείοι αυτοί οι ισχυρισμοί. Το υλικό της δικογραφίας αποδεικνύει τα πάντα και κάθε λέξη της μήνυσης  που έχει καταθέσει το θύμα», δηλώνει από την πλευρά του στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Αλέξης Στεφανάκης.

Ο 60χονος παρότι αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, δεν έχει παυθεί από τα καθήκοντα του και κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κακουργηματικές πράξεις που του αποδίδονται.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: πάνω από 10000 θάνατοι στην Ελλάδα - 1400 νέα κρούσματα την Κυριακή

Κιμ Καρντάσιαν για Γενοκτονία Αρμενίων: Το ευχαριστώ στον Τζο Μπάιντεν

Κορονοϊός: Χωρίς καραντίνα στην Ελλάδα ταξιδιώτες από περισσότερες χώρες


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι παραγωγοί - Πού κλείνουν και ποιες ώρες11:48Συνολικά 67 δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν το 2025 - Σχεδόν οι μισοί στη Γάζα11:34Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε είσοδο πολυκατοικίας11:20Καματερό: Βίντεο ντοκουμέντο με 48χρονο που κυνήγαγε μαθήτριες κρατώντας μαχαίρι11:06Πέτρος Φιλιππίδης στο Πρωινό του ΑΝΤ1: Είμαι άστεγος, έχω καταστραφεί οικονομικά10:52Άνοιξε το αεροδρόμιο του Ηρακλείου – Αποχωρούν οι αγρότες10:38Πέντε συλλήψεις για την απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα10:24Θεσσαλονίκη: Πολύωροι αποκλεισμοί και σήμερα στα τελωνεία Ευζώνων- Προμαχώνα- Εξοχής και Νίκης10:10Μέτρα στήριξης για τους πληγέντες στο Μάτι και στη Μάνδρα09:56Λαμία: Διευρύνουν τους αποκλεισμούς οι αγρότες της Κεντρικής Ελλάδας09:42Πάτρα: Σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν αγρότες και κτηνοτρόφοι09:28Εξάρχεια: Άγνωστοι έριξαν 5 μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ09:14Ιαπωνία: Δεκάδες οι τραυματίες, μετά τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι 09:00Λίβερπουλ - Σλοτ: Δεν έχω ιδέα αν ο Σαλάχ έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι του με την Λίβερπουλ08:46Πάτρα: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο Ρίου08:32Λάρισα: Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις08:18Τρίκαλα: Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες - Αποφασίζουν κι άλλες μορφές δράσεων08:04Χανιά: Παραμένουν οι αγρότες στο αεροδρόμιο - Οι επόμενες κινήσεις τους07:50Ισχυρό μήνυμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία από το Capital Link 2025 στη Νέα Υόρκη07:38Τροχαίο ατύχημα στα Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο 23χρονη07:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο