LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 15 Απριλίου 2021 09:21

Ηράκλειο: έκαναν διάρρηξη επί 4 ώρες σε περίπτερο! (βίντεο)

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες αφού λεηλάτησαν το περίπτερο, προσπάθησαν να πουλήσουν τα κλοπιμαία σε άλλα περίπτερα. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο.

Διάρρηξη - Κρήτη - περίπτερο

Εικόνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης κατέγραψε τα ξημερώματα του Σαββάτου μία απίστευτη διάρρηξη σε περίπτερο στην Χερσόνησο Ηρακλείου, με πρωταγωνιστές δύο θρασύτατους άνδρες, οι οποίοι επί τέσσερις ώρες λεηλατούσαν ανενόχλητοι τους χώρους του περιπτέρου.

Οι δύο δράστες, αφού προηγουμένως είχαν φτάσει στον εξωτερικό χώρο για αρκετή ώρα, με λοστούς όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε η «ΚΡΗΤΗ TV», κατάφεραν να σπάσουν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα να σύρουν το προστατευτικό και στη συνέχεια γκρέμισαν κυριολεκτικά τα πάντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έσπασαν το τζάμι από την πρόσοψη του περιπτέρου και από εκεί ο πιο ευέλικτος από τους δύο διαρρήκτες μπήκε από την θυρίδα που εξυπηρετεί ο περιπτεράς την πελατεία του, και άρχισε την «επιδρομή». Αφού πήρε τα ελάχιστα χρήματα από τις εισπράξεις που υπήρχαν μέσα στο συρτάρι, γέμιζε κουβάδες με τα καπνικά προϊόντα του περιπτέρου και τους έδινε στον συνεργό του, ενώ εκείνος απομάκρυνε από τον χώρο όλη αυτή την λεία.

Τέσσερις ολόκληρες ώρες κράτησε η «επιχείρηση» των διαρρηκτών, μέχρι να καταφέρουν να αποσπάσουν εκατοντάδες κουτιά από τα τσιγάρα και τα είδη καπνού, με αρκετά μεγάλη αξία, ενώ νωρίτερα είχαν φροντίσει να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό, να κόψουν το ρεύμα, ενώ πίστευαν ότι είχαν εξουδετερώσει και το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου, κατάφεραν από τα ξημερώματα του Σαββάτου - ξεκίνησαν την προανάκριση - να εντοπίσουν τους δύο δράστες, ο ένας είναι κάτοικος της περιοχής και ο άλλος κάτοικος του Ηρακλείου. Ακολούθησαν τα ίχνη τους και έφτασαν μέχρι το Ηράκλειο εκεί που ο ένας από τους δράστες, που οδηγούσε και το αυτοκίνητο όταν διέφυγαν, πήγε σε περίπτερο και πούλησε τη λεία του σε άλλο περιπτερά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα κλοπιμαία και ειδοποίησαν τους έκπληκτους ιδιοκτήτες του περιπτέρου που «ρήμαξαν» οι δύο άνδρες, λέγοντάς τους ότι αφενός είχαν εξιχνιάσει τη διάρρηξη βρίσκοντας τους δράστες και αφετέρου ότι επιστρέφει στην κυριότητά τους όλο αυτό το εμπόρευμα.

Πηγή: neakriti.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ αποσύρουν τα στρατεύματά τους από το Αφγανιστάν

Τριμερής των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας – Κύπρου – Λιβάνου

Εμβόλιο AstraZeneca: στα σκουπίδια χιλιάδες εμβόλια που έληξαν

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Όλες οι εξελίξεις μετά από το επεισόδιο χειροδικίας που συνέβη στους διαδρόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)Σήμερα 14:02 | Ειδήσεις

Τι “μαρτυρούν” οι φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων..

Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 13:15 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να απολογηθούν οι 67 κατηγορούμενοι για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγγερίδη.

Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”Σήμερα 12:49 | Ειδήσεις

Σκληρή κριτική από την Νέα Αριστερά που τον κατηγορεί για άγνοια. «Ο Κασσελάκης ζητάει μείωση δαπανών στην Υγεία», καταγγέλλει ο Γεωργιάδης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:48Λάρισα: Πατίνι συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι (εικόνες)15:34Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς15:20“The 2Night Show”: Με Βρεττό, Iορδάνοβα και Μπομπέτσι η παρέα της Τετάρτης (εικόνες)15:07Ευρωεκλογές 2024 – Πλεύση Ελευθερίας: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι14:53Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Αρναούτογλου και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51Νίκος Παπανδρέου στο “Πρωινό”: Ας μπορούσα να ρωτήσω τον πατέρα μου, αν είναι περήφανος για εμένα σήμερα (βίντεο)12:39Ξύλο στη Βουλή: Φλώρος - Γραμμένος “πιάστηκαν στα χέρια”12:24Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο