LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 03 Απριλίου 2021 13:22 | Ανανέωση: 03 Απριλίου 2021 13:22

Κινηματογραφική σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Μετά από επεισοδιακή καταδίωξη και έναν τραυματισμό δύο άτομα έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Αστυνομία - Ομάδα Ζ

(φωτό αρχείου) 

Στη σύλληψη δύο ατόμων, για παράνομη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων προχώρησαν δικυκλιστές αστυνομικοί των ομάδων «Ζ» και ΔΙΑΣ, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το μεσημέρι της Παρασκευής αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» εντόπισαν στην οδό Λαγκαδά ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή της Αττικής. Ο 33χρονος οδηγός του προαναφερόμενου οχήματος, δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα και ανέπτυξε ταχύτητα παραβιάζοντας φωτεινούς σηματοδότες και οδηγώντας επικίνδυνα. Στη συνέχεια εντοπίστηκε να κινείται πεζός σε παράδρομο της περιφερειακής οδού και συνελήφθη, ενώ το όχημα βρέθηκε σε κοντινή περιοχή στην περιοχή της Ευκαρπίας.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, αστυνομικοί ομάδας ΔΙΑΣ, εντόπισαν εντός διαμερίσματος στην ευρύτερη περιοχή της οδού Αγίου Δημητρίου, 1.383 πακέτα τσιγάρα και 174 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του δημοσίου, ενώ ο 25χρονος που βρισκόταν στο εσωτερικό της οικίας, αποπειράθηκε να διαφύγει από παράθυρο σε ακάλυπτο χώρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: συναγερμός από το ιικό φορτίο στα λύματα

ΕΛΑΣ: έρευνα για την καταγγελία κακοποίησης 13χρονου από αστυνομικούς

Εξάρθρωση σπείρας διακίνησης μεταναστών (εικόνες)



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικάνικη σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΣήμερα 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Σήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αφρικάνικη σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο