LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 09 Μαρτίου 2021 06:19 | Ανανέωση: 09 Μαρτίου 2021 06:27

ΑΠΘ: επεισόδια με πέτρες και χημικά

Αστυνομικές δυνάμεις αλλά και κλούβες των ΜΑΤ παραμένουν έξω από το σημείο, ενώ έγιναν προσαγωγές και μία σύλληψη.

ΑΠΘ

Επεισόδια σημειώθηκαν, αργά το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα νεαρών, που νωρίτερα είχε συγκεντρωθεί κοντά στην Καμάρα, προσπάθησε να μπει στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Αστυνομικοί επιχείρησαν να τους αποτρέψουν στην οδό Εθνικής Αμύνης έξω από τη Φιλοσοφική Σχολή με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Οι αστυνομικοί δέχθηκαν ακόμα και πέτρες από νεαρούς.

Έως τα ξημερώματα η κατάσταση γύρω από το Αριστοτέλειο παρέμενε τεταμένη, με τους καταληψίες να έχουν κλειστεί στην πρυτανεία μετά και από την αστυνομική  επιχείρηση  νωρίτερα έξω από τους χώρους του ΠανεπιστημίουΜέσω των κοινωνικών δικτύων, μάλιστα, γινόταν κάλεσμα από την πλευρά των φοιτητών για στήριξη της κατάληψης.

Αστυνομικές δυνάμεις αλλά και κλούβες των ΜΑΤ παραμένουν έξω από το σημείο, ενώ έγιναν και πέντε προσαγωγές. Μάλιστα, η μία από τις πέντε προσαγωγές μετατράπηκε σε σύλληψη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του 23χρονου συλληφθέντα αφορά τα αδικήματα της απείθειας και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Ο ίδιος κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ επιπλέον τού επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περί κορονοϊού, όπως επίσης σε καθένα από τους υπόλοιπους τέσσερις προσαχθέντες.

Πηγή: seleo.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο