LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚεφάλλονιαΔημοσίευση: 02 Μαρτίου 2021 14:28

“Ραγίζει καρδιές” το μήνυμα της κοπέλας του 23χρονου που αυτοκτόνησε

Με φόντο το ηλιοβασίλεμα πάνω από μια παραλία, εκεί όπου είχαν περάσει μαζί τις ημέρες του καλοκαιριού, η Εβελίνα ανάρτησε ένα συγκινητικό κείμενο.

Κυριάκος Ευαγγελάτος - Κεφαλονιά - τροχαίο

Με ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων που δείχνει τον Κυριάκο Ευαγγελάτο με την κοπέλα του Εβελίνα, η νεαρή σύντροφος του Κεφαλονίτη φαντάρου, που οδηγήθηκε στην αυτοχειρία, αναφέρθηκε στο bullying που, όπως υποστηρίζει, ασκούνταν στον 23χρονο.

Με φόντο το ηλιοβασίλεμα πάνω από την παραλία Πετανοί, εκεί όπου είχαν περάσει μαζί τις ημέρες του καλοκαιριού η Εβελίνα ανάρτησε ένα κείμενο το οποίο ραγίζει καρδιές.

«Ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε το χαμόγελό σου; Ποιος ήταν που αφαίρεσε το γέλιο σου; Ποιος ήταν που πήρε την ευτυχία μας; Ποιος ήταν που πλήγωσε ένα τόσο καλό? πνεύμα, μια αληθινή ψυχή, ένα παιδί του Θεού; Δίχως λόγια προσπαθούμε να βρούμε δικαιοσύνη. Αυτό που συνέβη δεν μπορεί να δικαιολογηθεί?. Ένας χαρούμενος, ευγενικός, σεβαστικός, καλά μορφωμένος, στοργικός, εξυπηρετικός νεαρός άνδρας. Ένας άντρας που βελτιωνόταν πάντα, μεγάλωνε και διψούσε για μάθηση. Ήσουν τόσο δυνατός, αλλά η καρδιά σου τόσο ευγενική? και αγνή?, για αυτό έβρισκες την ευτυχία σου στο να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους. Υπάρχει ένας πόνος στις καρδιές μας και δεν θα φύγει. Και οι καρδιές μας είναι πολλές, γιατί εισαι ένα από τα πολλά παιδιά, νέους, ενήλικες που υπέφεραν από τέτοια αδικία. Ίσως όλοι αυτοί να βρουν ειρήνη. Ίσως να είμαστε πιο δυνατοί μαζί για όσους δεν μπορούσαν να σταθούν δυνατοί? για τον εαυτό? τους. Ας βρούμε λύσεις, ας βρούμε τρόπους πρόληψης. Γιατί ο κόσμος πρέπει να είναι ένα καλύτερο μέρος. Να ξεκινάς με το μικρό?, για να αλλάξει το μεγάλο».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλιφόρνια: Έκρηξη σε αποθήκη πυροτεχνημάτων08:17Επίδομα ενοικίου: Οι κυρώσεις για όσους υποβάλλουν ανακριβή στοιχεία08:03Γαλλικό Ελεγκτικό Συνέδριο: Σε κατάσταση δημοσιονομικού εκτροχιασμού η χώρα07:49Τζιμ Μόρισον: Ο ποιητής που “σημάδεψε” τη ροκ07:34Γαλλία: Συνελήφθη 18χρονος που συνδέεται με μισογυνιστικό κίνημα επειδή σχεδίαζε επίθεση σε γυναίκες07:20Φωτιά στην Ιεράπετρα: Κραυγή αγωνίας από τον δήμαρχο – Ανεξέλεγκτη η κατάσταση07:05Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων06:50Σεισμός στις Κυκλάδες06:36Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Ιουλίου06:23Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:09P. Diddy: Αθώος για τις σοβαρές κατηγορίες της σωματεμπορίας και της σύστασης συμμορίας23:59Βουλή: Υπερψηφίστηκε το ενεργειακό νομοσχέδιο με βελτιωτικές αλλαγές23:45Μερκελ: Το τηλεφώνημα του Τσίπρα που την άφησε άφωνη23:30ΚΑΕ Άρης: Ιστορική στιγμή με την έγκριση αγοράς της από τον Ρίτσαρντ Σιάο23:14Μητσοτάκης στο συνέδριο του Economist: Τώρα τα οικονομικά μας είναι σε τάξη (εικόνες)22:58Ο ΠΟΥ πιέζει για αύξηση τιμών μέσω φορολόγησης στη ζάχαρη, το αλκοόλ και τον καπνό22:44Politico: Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν22:30Πάτρα: Παράσυρση ανηλίκου από αυτοκίνητο - Με συνοδεία περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ στο νοσοκομείο22:16Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση - Καίγονται σπίτια (εικόνες)22:01Θεσσαλονίκη: Είχαν στήσει αυτοσχέδιο οπλοστάσιο - Τους συνέλαβαν οι Αρχές (εικόνες)21:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο