LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΔωδεκανήσαΔημοσίευση: 12 Ιανουαρίου 2021 18:02

Καταδίκη νεαρού για απόπειρες βιασμού και ανθρωποκτονίας

Πως προσπάθησε να βιάσει δυο γυναίκες σε νησί. Τι είπαν στις καταθέσεις τους. Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος.

 Κακοποίηση

Ποινή κάθειρξης 15 ετών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου σε έναν 27χρονο Πακιστανό που κρίθηκε ένοχος, χωρίς ελαφρυντικά, για μια απόπειρα ανθρωποκτονίας, δύο απόπειρες βιασμού και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.


Το απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου 2019 καταγγέλθηκε στο τηλεφωνικό επιχειρησιακό κέντρο «100» της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου περιστατικό απόπειρας βιασμού γυναίκας, η οποία καλώντας σε βοήθεια ανάγκασε τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

Πιο συγκεκριμένα περί ώραν 18.00 του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2019 ο 27χρονος προσέγγισε μια 40χρονη ημεδαπή στην περιοχή Λάμπη της Κω και την ώρα που βάδιζε την έπιασε από πίσω και προσπάθησε να της αφαιρέσει την μπλούζα που φορούσε. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Ειδικότερα, την προσέγγισε και την έπιασε από πίσω, κλείνοντας με το ένα χέρι του το στόμα της, φιλώντας την στην πλάτη και προσπαθώντας παράλληλα με το άλλο χέρι του να της βγάλει το παντελόνι που φορούσε, με προφανή διάθεση να ενεργήσει γενετήσια πράξη μαζί της, ήτοι συνουσία, αφού προσπάθησε να αποκαλύψει το σώμα της.

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να αντιστέκεται και ο κατηγορούμενος τράπηκε σε φυγή. Αμέσως μετά, κάλεσε η ίδια στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Λίγα λεπτά αργότερα προσήλθε στο σημείο περιπολικό όχημα και η παθούσα μπήκε σε αυτό προκειμένου να υποδείξει στους αστυνομικούς τον δράστη, ο οποίος είχε ξεφύγει με τα πόδια. Σε περίπου ένα χιλιόμετρο απόσταση αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον κατηγορούμενο.

Ενώ αναζητείτο από τους αστυνομικούς βρέθηκε στην παραλία της περιοχής να τρέχει διότι λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε επιτεθεί σε μια 29χρονη τουρίστρια και προσπάθησε ομοίως να ασελγήσει εις βάρος της, αφαιρώντας της την μπλούζα.
Ειδικότερα, ακολούθησε μια υπήκοο Γερμανίας η οποία διέμενε προσωρινά στην Κω, την άρπαξε με το ένα χέρι του από την μέση και με το άλλο χέρι της έπιασε τα οπίσθια και άρχισε να τη φιλάει στο λαιμό. Την έσπρωξε και την έριξε μέσα στη θάλασσα, κράτησε βίαια με το χέρι του το κεφάλι της κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας εμποδίζοντάς την να αναπνέει.

Ο δράστης αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τις παθούσες που χθες ενώπιον του δικαστηρίου περιέγραψαν λεπτομερώς τις πράξεις που τέλεσε εις βάρος τους.

Ο ίδιος απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να τις βιάσει αλλά να τις φιλήσει ενώ αρνήθηκε ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει την Γερμανίδα.

Ως συνήγορος υπεράσπισής του, παρέστη ο δικηγόρος κ. Νικηφόρος Παπανικόλας.

 Πηγή: dimokratiki.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)Σήμερα 14:05 | Ειδήσεις

Όλα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντικρούοντας τις κινδυνολογίες και τις κατηγορίες της τουρκικής πλευράς.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης ΠαπανώταςΣήμερα 15:01 | Ειδήσεις

Με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι εξαιρεί από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον Δημήτρη Παπανώτα.

Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουνΣήμερα 16:16 | Ειδήσεις

Πότε μπαίνουν σε εφαρμογή και τι περιέχουν τα δύο καλάθια, ενόψει της πασχαλινής αγοράς.

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)Σήμερα 11:47 | Ειδήσεις

Οργή προκαλεί η απάθεια και η "χαλαρότητα" στον διάλογο των αστυνομικών, όπως ακούγεται στο ντοκουμέντο της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το πρωινό".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29Μέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη incognito15:15ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας15:01Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος για παρενόχληση σε λεωφορείο καταδικάστηκε14:48Κεφαλαλγία: Πότε είναι ανησυχητική;14:34Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους14:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Το απρόσμενο καραδοκεί την Πέμπτη (βίντεο)12:54Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: Στην βάπτισή μου σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ12:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο