LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 28 Δεκεμβρίου 2020 16:47 | Ανανέωση: 28 Δεκεμβρίου 2020 16:53

Στην φυλακή πατέρας και γιος για τον θάνατο του 26χρονου

Τι είπαν στις απολογίες τους για την οικογενειακή τραγωδία με θύμα τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας. 

Πατέρας - γιος - δολοφονία - Κρήτη

Τον δρόμο της… φυλακής πήραν μετά την απολογία τους ο 55χρονος παιδοκτόνος αλλά και o 24χρονος γιος του για την δολοφονία του 26χρονου στη Θέρισο.

Οι δύο άνδρες πέρασαν σήμερα το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων με θύμα τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας.

Πρώτος απολογήθηκε ο 55χρονος πατέρας, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε με μαχαίρι, τον 26χρονο γιο του.
Ο ίδιος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Φουκαράκη, υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα καθώς ο γιος του ήταν εκείνος που κρατούσε το μαχαίρι.

Μάλιστα, ο 26χρονος είχε παραβατική συμπεριφορά ενώ, όπως αναφέρθηκε στην κατάθεση, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Επίσης σε δηλώσεις του ο κ. Αλέξανδρος Φουκαράκης, ανέφερε ότι το θύμα στο παρελθόν είχε χτυπήσει αρκετές φορές τον πατέρα του και δεν είχε αντιδράσει ωστόσο ανήμερα των Χριστουγέννων ήθελε «να προστατέψει την οικογένεια του».
Στο ίδιο μήκος κύματος και τα όσα ισχυρίστηκε λίγη ώρα αργότερα ο 24χρονο γιος.

Ωστόσο, τόσο ο εισαγγελέας όσο και ο ανακριτής δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις και αποφάσισαν την προφυλάκισή τους.

Πατέρας - γιος - δολοφονία - Κρήτη

Συχνοί οι καυγάδες μεταξύ τους 

Υπενθυμίζεται ότι ο καυγάς που σημειώθηκε, ανήμερα των Χριστουγέννων, ήταν ανάμεσα στον 55χρονο πατέρα και τον 24χρονο γιό του που τα έβαλαν με τον 26χρονο, επίσης γιο της οικογένειας. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να… ξέφυγαν καθώς πάνω στον καυγά ο 55χρονος πατέρας παίρνει ένα μαχαίρι και τραυματίζει τον 26χρονο γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μοιραίο εκείνο βράδυ των Χριστουγέννων, είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Μάλιστα το θύμα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ενώ οι καυγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί.

Πατέρας - γιος - δολοφονία - Κρήτη

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτα μάλωσαν έντονα τα δύο αδέλφια. Η λογομαχία μεταξύ των δύο αδελφών δεν άργησε να μετατραπεί σε συμπλοκή.

Ο κατηγορούμενος αδελφός μπήκε μέσα στο σπίτι με αίματα. Τότε ο 55χρονος πατέρας βγήκε έξω από το σπίτι και άρχισε να κυνηγάει τον 26χρονο με ένα κουζινομάχαιρο, καταφέρνοντας του μαχαιριές στο σώμα.

Πηγή: cretapost.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Οι αγρότες έκλεισαν την Ολυμπία Οδό στην Κάτω Αχαΐα23:12Τηλεφωνική επικοινωνία Μελόνι - Ζελένσκι: Η Ιταλία θα αποστείλει έκτακτο υλικό στην Ουκρανία22:58Αθήνα: Τριπλάσια αυτοκίνητα από όσα αντέχουν οι δρόμοι - Η καθημερινή ασφυξία που κατέγραψε ο Τάσος Τέλλογλου22:44Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, "φωνάζει" ο Άρης22:30Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα22:16ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: Τα απανωτά λάθη που οδήγησαν στην... ισοφάριση22:02Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα - Νεκρός ο οδηγός21:48ANT1 Sports: Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 121:34Συναγερμός στο Ίλιον: Τηλεφώνημα για πυροβολισμούς21:20Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις προσπάθειες για να τερματιστεί ο πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία - Ουκρανία21:12Τουρκικά ΜΜΕ: Επίθεση στους Έλληνες αγρότες για το χάος στα σύνορα20:58Ζάκυνθος - Συγκλονίζει ο πατέρας του 2χρονου: Τον αφήσαμε για μισό λεπτό20:44Επιχείρηση διάσωσης άνδρα στο φαράγγι Αμπά στα Αστερούσια20:30Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης20:16Ινδία: 23 νεκροί από φωτιά σε νυχτερινό κέντρο20:02Ρωσία: Κρατικές πηγές αναφέρουν ότι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν χωριό στο Χάρκοβο19:48Βόλος: Ο κυβερνήτης επικαλέστηκε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και χαμηλή ορατότητα19:34Αντώνης Σαμαράς: Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα19:20Σέρρες: Άνοιξε για τα φορτηγά το τελωνείο Προμαχώνα19:06Κομοτηνή: Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό18:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο