LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 28 Δεκεμβρίου 2020 16:47 | Ανανέωση: 28 Δεκεμβρίου 2020 16:53

Στην φυλακή πατέρας και γιος για τον θάνατο του 26χρονου

Τι είπαν στις απολογίες τους για την οικογενειακή τραγωδία με θύμα τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας. 

Πατέρας - γιος - δολοφονία - Κρήτη

Τον δρόμο της… φυλακής πήραν μετά την απολογία τους ο 55χρονος παιδοκτόνος αλλά και o 24χρονος γιος του για την δολοφονία του 26χρονου στη Θέρισο.

Οι δύο άνδρες πέρασαν σήμερα το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων με θύμα τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας.

Πρώτος απολογήθηκε ο 55χρονος πατέρας, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε με μαχαίρι, τον 26χρονο γιο του.
Ο ίδιος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Φουκαράκη, υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα καθώς ο γιος του ήταν εκείνος που κρατούσε το μαχαίρι.

Μάλιστα, ο 26χρονος είχε παραβατική συμπεριφορά ενώ, όπως αναφέρθηκε στην κατάθεση, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Επίσης σε δηλώσεις του ο κ. Αλέξανδρος Φουκαράκης, ανέφερε ότι το θύμα στο παρελθόν είχε χτυπήσει αρκετές φορές τον πατέρα του και δεν είχε αντιδράσει ωστόσο ανήμερα των Χριστουγέννων ήθελε «να προστατέψει την οικογένεια του».
Στο ίδιο μήκος κύματος και τα όσα ισχυρίστηκε λίγη ώρα αργότερα ο 24χρονο γιος.

Ωστόσο, τόσο ο εισαγγελέας όσο και ο ανακριτής δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις και αποφάσισαν την προφυλάκισή τους.

Πατέρας - γιος - δολοφονία - Κρήτη

Συχνοί οι καυγάδες μεταξύ τους 

Υπενθυμίζεται ότι ο καυγάς που σημειώθηκε, ανήμερα των Χριστουγέννων, ήταν ανάμεσα στον 55χρονο πατέρα και τον 24χρονο γιό του που τα έβαλαν με τον 26χρονο, επίσης γιο της οικογένειας. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να… ξέφυγαν καθώς πάνω στον καυγά ο 55χρονος πατέρας παίρνει ένα μαχαίρι και τραυματίζει τον 26χρονο γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μοιραίο εκείνο βράδυ των Χριστουγέννων, είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Μάλιστα το θύμα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ενώ οι καυγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί.

Πατέρας - γιος - δολοφονία - Κρήτη

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτα μάλωσαν έντονα τα δύο αδέλφια. Η λογομαχία μεταξύ των δύο αδελφών δεν άργησε να μετατραπεί σε συμπλοκή.

Ο κατηγορούμενος αδελφός μπήκε μέσα στο σπίτι με αίματα. Τότε ο 55χρονος πατέρας βγήκε έξω από το σπίτι και άρχισε να κυνηγάει τον 26χρονο με ένα κουζινομάχαιρο, καταφέρνοντας του μαχαιριές στο σώμα.

Πηγή: cretapost.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέλλογλου για αγροτικές κινητοποιήσεις: "Παράθυρο" και για άλλα χρήματα στους αγρότες20:30Το τελευταίο αντίο στο Γιώργο Παπαδάκη20:16Χαλκιδική: Συμβολικός αποκλεισμός από αγρότες και κτηνοτρόφους στη Νέα Τρίγλια20:02Βία ανηλίκων: Το σχόλιο του Παναγιώτη Στάθη μετά την δολοφονία του 17χρονου από ανήλικο στις Σέρρες (βίντεο)19:48Προανακριτική έρευνα για τη δήλωση Γιάνη Βαρουφάκη περί χρήσης ναρκωτικών19:34Θεσσαλονίκη: Δώρο ζωής σε πέντε ανθρώπους από 50χρονο19:20Σέρρες: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 15χρονο19:06Πάτρα: Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για επίθεση σε συνομήλικούς τους18:52ΗΠΑ: Ο αμερικανικός στρατός κατέλαβε και δεύτερο δεξαμενόπλοιο που συνδέεται με τη Βενεζουέλα18:38Σάμος: Σορός εντοπίστηκε σε βραχώδη ακτή της περιοχής Κουρούντερε18:24Στον εισαγγελέα το βίντεο Βαρουφάκη που μιλά για χρήση ναρκωτικών18:10Σέρρες: Εκτεταμένα και πολλαπλά τραύματα σε ζωτικά όργανα δείχνει η ιατροδικαστική διερεύνηση στον 17χρονο17:56Ιράν-διαδηλώσεις: Δύο νεκροί, 30 τραυματίες σε ένοπλες συγκρούσεις στα νοτιοδυτικά17:42Έρευνα της ΕΛΑΣ για βίντεο που δείχνει γυναίκα αστυνομικό να πυροβολεί σε γλέντι17:28Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης επενδύει στην πόλωση, χωρίς διάθεση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της παραγωγής17:14Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων17:00ΗΠΑ-Βενεζουέλα: Η Ουάσινγκτον συνέλαβε ρωσικό δεξαμενόπλοιο στον βόρειο Ατλαντικό16:46Γερμανία: Πτερύγιο ανεμογεννήτριας κινδυνεύει να αποκολληθεί 16:32Ουκρανία-ΗΠΑ: Ο Ζελένσκι ελπίζει να συναντηθεί σύντομα με τον Τραμπ16:18Στο Βατικανό οι καρδινάλιοι όλου του κόσμου μετά από πρόσκληση του Πάπα Λέοντα16:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο