Πρόσκρουση πλοίου σε λιμάνι

Τι αναφέρουν οι ανακοινώσεις ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ , ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Ελληνικής Λύσης.
«Αυτό το οποίο ενδιαφέρει σήμερα την κοινωνία είναι σε μπορεί μια κυβέρνηση να βοηθήσει το νοικοκυριό με το νοίκι, με το ρεύμα, να αυξήσει κάπως τους μισθούς, το διαθέσιμο εισόδημα».
«Όσο είμαι πρωθυπουργός και με τιμούν οι Έλληνες πολίτες με την εμπιστοσύνη τους, δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω κανέναν εκτροχιασμό στα δημόσια οικονομικά, που να μας επαναφέρει σε εποχές μνημονίων και επιτήρησης».
Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός σχετικά με την οικονομία, το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και το ζήτημα του μεταναστευτικού, μεταξύ άλλων, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.
Όλα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον ΑΝΤ1 και το Νίκο Χατζηνικολάου για το Πίρι Ρέις, το ζήτημα της ΑΟΖ και το ζήτημα της ηλεκτρικής διασύνδεσης με την Κύπρο.