LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα / ΑργολίδαΔημοσίευση: 15 Δεκεμβρίου 2020 17:34

Ναύπλιο: Πανικός από ισχυρή έκρηξη - Ένας τραυματίας (εικόνες)

Τρομακτική έκρηξη σε εργοστάσιο.. "εκτόξευσε" λέβητα. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεσιτκής. Αποκλείστηκε η πειροχή.

Ναύπλιο - πυρηνελαιουργείο

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης στο πυρηνελαιουργείο ΕΛΣΑΠ στην παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη, που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός ανθρώπου, έγινε αισθητή σε απόσταση χιλιομέτρων αφού κάτοικοι του Ναυπλίου και του Άργους τρομοκρατήθηκαν από το οστικό κύμα.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο επεξεργασίας ελαιοπυρήνα με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί καζάνι του εργοστασίου αρκετά μέτρα μακρυά αφού άνοιξε τρυπά στην σκεπή των εγκαταστάσεων.

Ναύπλιο - πυρηνελαιουργείο

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας που απέκλεισαν τη διέλευση των οχημάτων.

Ναύπλιο - πυρηνελαιουργείο

Ναύπλιο - πυρηνελαιουργείο

Πηγή: Argolikes Eidhseis

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:32Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Μπουτζέτη και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51Νίκος Παπανδρέου στο “Πρωινό”: Ας μπορούσα να ρωτήσω τον πατέρα μου, αν είναι περήφανος για εμένα σήμερα (βίντεο)12:39Ξύλο στη Βουλή: Φλώρος - Γραμμένος “πιάστηκαν στα χέρια”12:24Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο