LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 26 Νοεμβρίου 2020 16:31

“Μαγειρεύοντας για ήρωες”: γεύματα αγάπης στο υγειονομικό προσωπικό των Covid ΜΕΘ

Με μεράκι και αγάπη προς τους «ήρωες» των νοσοκομείων, 33 εστιάτορες μπήκαν στις κουζίνες τους για να πουν το δικό τους "ευχαριστώ" στους μαχητές της πρώτης γραμμής.

Σίνδος - φαγητό

Το δικό τους, ξεχωριστό "ευχαριστώ" αποφάσισαν να πουν στους εργαζόμενους των νοσοκομείων, που δίνουν καθημερινά τη μάχη ενάντια στον κορονοϊό, 33 εστιάτορες της Σίνδου, έχοντας στο πλευρό τους όλη την κοινωνία της περιοχής.

Με σύνθημα “Μαγειρεύοντας για ήρωες” και ύστερα από πρωτοβουλία του «Συλλόγου Καταστηματαρχών Σίνδου», μαγειρεύουν για το νοσηλευτικό προσωπικό των κλινικών Covid της Θεσσαλονίκης. Με μεράκι και αγάπη προς τους «ήρωες» των νοσοκομείων, ανανεώνουν καθημερινά πλέον το μενού τους, το οποίο μάλιστα προσφέρουν σε προσεγμένες συσκευασίες.

Το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποίησαν την πρώτη τους διανομή στο υγειονομικό προσωπικό του τμήματος Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ, όπου παρέδωσαν 25 συσκευασίες, μία για τον καθένα, συνοδευόμενες μάλιστα από γλυκό και χυμούς.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που συμμετέχουν στη δράση είναι 110 και αυξάνεται διαρκώς από την περιοχή της Σίνδου. Το επόμενο βήμα της δράσης είναι να ξεκινήσουν την διανομή και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της πόλης, και για αυτό, την επόμενη εβδομάδα θα διανείμουν γεύματα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου το προσωπικό είναι 99 άτομα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Σίνδου, Θεόδωρος Δημητριάδης, μιλώντας στο Thesstoday.gr, ανέφερε πως "δεν δώσαμε σημασία στα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως εστιάτορες, με τα καταστήματά μας κλειστά, αλλά θέλαμε να βοηθήσουμε με τον δικό μας τρόπο, αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, και εξαρτώνται, αυτή τη στιγμή, όλα από τους ίδιους".

Σίνδος - φαγητό

Σίνδος - φαγητό

Σίνδος - φαγητό

Σίνδος - φαγητό

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο Εφετείο για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας 09:54Νέα Ιωνία: Τμήματα γέφυρας έπεσαν στο οδόστρωμα - Κυκλοφοριακό χάος τα ξημερώματα09:40Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών09:26Super Cup Ισπανίας: Μαγικό ματς, "τρελή"... κούπα για Μπαρτσελόνα 09:12Νέος Κόσμος - Καταγγελία στο Καλημέρα Ελλάδα, για το μπαλκόνι που έπεσε σε αυτοκίνητο: "Ποιος θα με αποζημιώσει;"08:58Άγιος Δημήτριος: Ιδιοκτήτες ψητοπωλείου δέχθηκαν πυροβολισμούς από τρία άτομα08:44Κορυδαλλός: Συνελήφθη 40χρονος που έπαιζε δυνατά μουσική - Κατασχέθηκαν έξι ηχεία08:30Θεσσαλονίκη: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από τη φωτιά σε διώροφη κατοικία08:16Λος Άντζελες: Φορτηγό έπεσε πάνω σε διαδηλωτές υπέρ του Ιράν08:02Αταμάν: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που νίκησε με 40 πόντους την Καρδίτσα, όταν είσαι μεγάλη ομάδα έτσι πρέπει να κερδίζεις07:48Τραμπ: Το Ιράν θέλει να διαπραγματευτεί - Σε εξέλιξη προετοιμασία για πιθανή συνάντηση07:34Κιλκίς: Συνελήφθησαν 2 άτομα για ναρκωτικά - Κατασχέθηκε ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης07:20Έντονο κύμα ψύχους σαρώνει τη χώρα - Πού θα χιονίσει07:06Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαδρίτη - Στο επίκεντρο Ουκρανία και Μέση Ανατολή06:52Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες Κυριακές θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα06:38Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Ιανουαρίου06:24Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:10Grateful Dead – Μπομπ Γουίρ: Πέθανε ο συνιδρυτής του συγκροτήματος23:59Bloomberg: Βρετανία και Γερμανία συζητούν την ενίσχυση της στρατιωτικής τους παρουσίας στη Γροιλανδία23:47Αγρίνιο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η σπείρα που είχε ξαφρίσει έξι σπίτια 23:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο