LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσπρωτίαΔημοσίευση: 11 Ιουλίου 2020 13:21

Τροχαίο ατύχημα αποκάλυψε τεράστια ποσότητα χασίς

Ο οδηγός μετά το τροχαίο εγκατέλειψε το αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Δεν πήγε μακριά όμως...

Ράγιο Θεσπρωτίας - ναρκωτικά - χασίς

Ένα τροχαίο ατύχημα χθες το μεσημέρι στο Ράγιο Θεσπρωτίας οδήγησε αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ινδικής κάνναβης και στη σύλληψη ενός 44χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, ο συλληφθείς ενεπλάκη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε σε τροχαίο ατύχημα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα διαφεύγοντας πεζός. Μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του υπήρχαν ναρκωτικά και άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, καθώς και αστυνομικός σκύλος περιπολίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, στο Ράγιο Θεσπρωτίας, ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη.

Συνολικά κατασχέθηκαν 77 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 94 κιλών και 450 γραμμαρίων, που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος, μικροποσότητα κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα, καθώς και το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Ράγιο Θεσπρωτίας - ναρκωτικά - χασίς

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο