LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗλείαΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2020 10:29 | Ανανέωση: 07 Ιουλίου 2020 11:02

Ζαχάρω: πώς και γιατί ο πατέρας σκότωσε τον γιο του

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ποια ήταν η αιτία του φονικού.

Ζαχάρω - τραγωδία - φονικό

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω, όπου ένας 86χρονος πατέρας σκότωσε τον 45χρονο γιο του και στη συνέχει έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ήταν περίπου 9.00 το βράδυ της Δευτέρας όταν ο άτυχος άνδρας επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας. Ο 45χρονος είχε έλθει τελευταία από την Αθήνα και διέμενε στο σπίτι πάνω από αυτό του πατέρα του.

Ο 86χρονος την ώρα της επιστροφής του γιου του φαίνεται πως περίμενε κοντά στην πόρτα του δικού του σπιτιού. Μόλις έφτασε ο γιος κινήθηκε προς τη μεριά του και την ώρα που ο 45χρονος ανέβαινε τη σκάλα τον πυροβόλησε στο πρόσωπο. Ο 45χρονος σωριάστηκε στα σκαλοπάτια. Ο πατέρας του επέστρεψε προς το σπίτι του και μπροστά στην πόρτα έστρεψε την καραμπίνα του στο σαγόνι και πάτησε τη σκανδάλη.

Οι δύο πυροβολισμοί προκάλεσαν την περιέργεια των κατοίκων στο χωριό. Γείτονες έσπευσαν προς το σημείο και βρήκαν πατέρα και γιο μέσα σε λίμνες αίματος. Τα τραγικά μαντάτα δεν άργησαν να μαθευτούν στο χωριό και γρήγορα έφτασαν στο σπίτι αδέρφια του 45χρονου που αντικρίζοντας πατέρα και αδερφό νεκρούς λύγισαν. Το μοιρολόι τους, τα “γιατί” που μονολογούσαν, ακούγονταν για ώρα μετά το φονικό.

Στο σημείο έφτασαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος, ο διοικητής της Υ.Α. Πύργου Μπάμπης Πατσούρης και αστυνομικοί της Ασφάλειας που εξέτασαν διεξοδικά τη σκηνή του εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό αλλά και ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας, ο 45χρονος είχε έλθει πριν λίγο καιρό από την Αθήνα για να μείνει στον επάνω όροφο της κατοικίας, ενώ ο πατέρας ζούσε στο ισόγειο, μόνος, αφού η σύζυγός του είχε φύγει από τη ζωή περίπου πριν 20 χρόνια.

Λέγεται πως ο 86χρονος αντιδρούσε για το γεγονός αυτό, αλλά παρόλα αυτά ο 45χρονος ήταν αυτός που τον πήγαινε τελευταία στο νοσοκομείο τακτικά, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας που είχε ο πατέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν συχνά τα τελευταία χρόνια, ενώ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, βρήκαν ένα σημείωμα, το οποίο είναι πιθανό να προσφέρει απαντήσεις.

Συγχωριανοί, πάντως, που μίλησαν στο ilialive.gr για τον 86χρονο έκαναν λόγο για μια καλή οικογένεια που όλα τα παιδιά είχαν πάρει το δρόμο τους και ήταν ιδιαίτερα γνωστά για την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Ο 86χρονος συνταξιούχος δάσκαλος αγαπούσε την παραδοσιακή μουσική και το τραγούδι και ήταν ιεροψάλτης στην εκκλησία του χωριού. Παρά όμως αυτή την επαφή με το Θεό, κανείς δεν ξέρει τι συνέβη και έστρεψε το όπλο πάνω στον μικρότερο από τους γιούς του.


Πηγή: ilialive.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΣήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση τοου προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Όλες οι εξελίξεις μετά από το επεισόδιο χειροδικίας που συνέβη στους διαδρόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 16:16 | Ειδήσεις

Πόσα από τα 46 κόμματα δεν θα βρίσκονται στη λίστα των Ευρωεκλογών. 

Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία παρουσίασε ο ΑΝΤ1 (εικόνες)Σήμερα 18:31 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1, φέρνει στο “φως” της δημοσιότητας, νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα που ο 39χρονος δολοφονησε άγρια την Κυριακή, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58Γενοκτονία των Αρμενίων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων19:45Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία παρουσίασε ο ΑΝΤ1 (εικόνες)19:31Λαμία - ΠΑΟΚ: “φιλί ζωής” στις καθυστερήσεις για τον “δικέφαλο το Βορρά” 19:17Γονίδια και αυτοανοσία19:08Δολοφονία Λυγγερίδη - Θύρα 7: “Φιάσκο” η δικογραφία, αδέρφια είμαστε μαζί σας18:55Ερντογάν - Στάινμαγερ: Η Τουρκία ζήτησε τερματισμό των αμυντικών περιορισμών18:42ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωση αιολικών πάρκων 40 MW στη Δυτική Μακεδονία18:28“Αττικόν” για καταγγελία Καλλιάνου: ο πατέρας του δεν πληρούσε τα ιατρικά κριτήρια εισαγωγής σε ΜΕΘ18:15Θεσσαλονίκη: εμβόλισε περιπολικό στη διάρκεια καταδίωξης18:01Ενδοοικογενειακή βία: Απέσυρε την καταγγελία η σύντροφος του μπασκετμπολίστα του Περιστερίου17:48Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πλήγματα σε 40 στόχους της Χεζμπολάχ 17:35Καλλιάνος: Η καταγγελία για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και η απάντηση Γεωργιάδη (βίντεο)17:21Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου17:0730ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμού16:54Ομόφυλα Ζευγάρια: Κόντρα Πλεύρη - Βελόπουλου για τους βουλευτές στις εκκλησίες16:40“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο16:27Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους Σπαρτιάτες16:16Βουλή: Άρση ασυλίας για Βελόπουλο και Μπουρχάν16:01ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο