LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΧανιάΔημοσίευση: 16 Ιουνίου 2020 20:08 | Ανανέωση: 16 Ιουνίου 2020 20:23

Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του Λευτέρη Καλομοίρη (εικόνες)

Αναστάτωση στα Ανώγεια. Επί ποδός η Αστυνομία στον Μυλοπόταμο...

Ανώγεια - τάφος Λευτέρη Καλομοίρη

Αγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του 60χρονου μαντιναδολόγου Λευτέρη Καλομοίρη, που είναι ένα από τα δύο θύματα του διπλού φονικού που σημειώθηκε πριν από περίπου 40 ημέρες στην περιοχή.

Ήδη δυνάμεις της ΕΛΑΣ από τον Μυλοπόταμο, αλλά και το Ρέθυμνο έσπευσαν στην περιοχή. Το περιστατικό σύμφωνα με την αστυνομία έγινε γνωστό γύρω στις 6:30 το απόγευμα. Κάποιος επισκέφτηκε τον τάφο συγγενικού του προσώπου και είδε την βεβήλωση.

Οι άγνωστοι έσπασαν την μαρμάρινη πλάκα, όπου ήταν γραμμένες οι μαντινάδες στον Λ. Καλομοίρη, καθώς και το τζάμι στο εικονοστάσι, όπως φαίνεται καθαρά και στις φωτογραφίες.

Ανώγεια - τάφος Λευτέρη Καλομοίρη

Ανώγεια - τάφος Λευτέρη Καλομοίρη

Οικογένειας Ξυλούρη: Δεν καπηλευόμαστε νεκρούς και δεν τσαλαπατάμε μνήματα

Την δική τους εκδοχή, για το περιστατικό που έχει θέσει σε συναγερμό τις αρχές στο Μυλοπόταμο, από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, δίνει η οικογένεια Ξυλούρη.

Μιλώντας στο OPEN, ο Γεώργιος Ξυλούρης “Τζιτζής“, ξεκαθαρίζει κάθετα και κατηγορηματικά πως “η οικογένεια Ξυλούρη, δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή στο περιστατικό“, το οποίο δεν αξιολογείται, ως σοβαρό.

“Δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο αέρας υπολογίζουμε πως έριξε την πλάκα. Εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά εκεί, ντρέτα, δεν είχαν καμιά δουλειά οι Ξυλούρηδες εκεί. Δεν καπηλευόμαστε νεκρούς, η οικογένεια των Ξηλούρηδων σέβεται τους νεκρούς και δεν τσαλαπατά μνήματα “, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ξυλούρης “Τζιτζής”.

Σε άλλο σημείο της από καρδιάς δήλωσης του υπογραμμίζει με έμφαση: “Εάν ποτέ διαπιστωθεί πως υπάρχει Ξυλούρης εμπλεκόμενος, παύει να είναι μέλος της οικογένειας μας”.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβοςΣήμερα 15:31 | Ειδήσεις

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο εργολάβος για το τραγικό δυστύχημα στον Πειραιά, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας αστυνομικός.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο