LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 16 Ιουνίου 2020 11:46 | Ανανέωση: 16 Ιουνίου 2020 12:00

Μαρκέλλα: από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας η γυναίκα που την άρπαξε

Η μικρή προσπαθεί να ξεχάσει τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της γυναίκας μυστήριο, που την άρπαξε για σχεδόν δύο 24ωρα. Ποια τα νέα στοιχεία.

ανήλικη - κορίτσι - παρενόχληση

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της γυναίκας που άρπαξε το 10χρονο κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη, την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι του.

Η μικρή Μαρκέλλα παραμένει στο νοσοκομείο και η κατάστασή της μέρα με την ημέρα βελτιώνεται. Παιδοψυχολόγοι που την παρακολουθούν συνεργάζονται στενά και με την αστυνομία, ώστε οι αρχές να πληροφορούνται άμεσα όποια νέα λεπτομέρεια θυμάται η μικρή από την περιπέτειά της.

Η μικρή προσπαθεί να ξεχάσει τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της γυναίκας μυστήριο, που την άρπαξε για σχεδόν δύο 24ωρα. Κάμερες ασφαλείας την “τσάκωσαν”, το κοριτσάκι κατάφερε να την αναγνωρίσει και οι Αρχές που γνωρίζουν την ταυτότητα της, την αναζητούν.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η συνήγορος της οικογένειας της Μαρκέλλας, A. Νάσογλου, επιβεβαιώνοντας αρχικά την εμπλοκή γυναίκας με κόκκινα μαλλιά στην υπόθεση. «Φυσικά και υπάρχουν τα στοιχεία, όμως δεσμευόμαστε ότι η υπόθεση είναι σε προανάκριση και πρέπει να υπάρχει διακριτικότητα», σημείωσε σχετικά.

Όσο αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης, η δικηγόρος είπε πως τα βίντεο που υπάρχουν εξετάζονται από όλη την οικογένεια, εκτιμώντας ότι σύντομα θα έχουμε την απάντηση. «Είναι γνωστή. Είναι από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον», κατέληξε η δικηγόρος.

Ο αδελφός της μικρής κατέθεσε στην εισαγγελία αίτημα για να μπορέσει να δει την 10χρονη στο νοσοκομείο. Μάλιστα έχει ήδη κινήσει και όλες τις διαδικασίες ώστε να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού, σε περίπτωση που οι αρχές κρίνουν πως πρέπει να αφαιρεθεί από τους γονείς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο