LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΦθιώτιδαΔημοσίευση: 10 Ιουνίου 2020 09:53 | Ανανέωση: 10 Ιουνίου 2020 10:00

Κορονοϊός: βρέφος βρέθηκε θετικό στη Λαμία

Πρόκειται για μια οικογένεια από τη Λαμία που έμενε ακριβώς δίπλα από το ηλικιωμένο ζευγάρι που γύρισε πρόσφατα από Αμερική.

μωρό - νεογέννητο - βρέφος

Μια οικογένεια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, στην περιοχή της Λαμίας, δύο μόνο ημέρες μετά τα τέσσερα γνωστά κρούσματα.

Πρόκειται για μια οικογένεια με τρία παιδιά, η οποία διαμένει δίπλα στο ηλικιωμένο ζευγάρι που επέστρεψε από την Αμερική.

Θετικοί είναι οι δύο γονείς, το δύο μηνών βρέφος τους και το αγοράκι της οικογένειας. Αρνητικό ήταν το τεστ για το κοριτσάκι της οικογένειας, που όμως τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται σύμφωνα με τους γιατρούς να διαγνωστεί και αυτό θετικό σε επόμενο τεστ.

Η είδηση έχει σοκάρει τη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή, αφού και ο 28χρονος εγγονός εκτός από την Αταλάντη είχε κυκλοφορήσει αρκετά και στη Λαμία. Έτσι ο κύκλος των επαφών μεγαλώνει και σε πολλές περιπτώσεις είναι και δύσκολο να προχωρήσει σωστά η ιχνηλάτηση.

Το μόνο καλό νέο στην όλη εξέλιξη είναι ότι τα δυο παιδιά της οικογένειας δεν πήγαιναν στο σχολείο, επειδή οι γονείς φοβόντουσαν να τα στείλουν.

Πηγή: amiareport.gr


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο