LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΡεθύμνουΔημοσίευση: 03 Ιουνίου 2020 16:24 | Ανανέωση: 03 Ιουνίου 2020 16:30

Ζωνιανά: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε

Νέα στοιχεία για το αιματηρό επεισόδιο. «Αστακός» τα Ζωνιανά. Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 54χρονο .

Ζωνιανά - Αστυνομία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στα Ζωνιανά όπου τραυματίστηκαν δύο αδέρφια, 45 και 54 χρονών μετά από συμπλοκή με μέλη γνωστής οικογένειας στην περιοχή.


Σε δύο… πράξεις η συμπλοκή 

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το αιματηρό περιστατικό έγινε σε… δύο πράξεις. Η πρώτη πράξη συνέβη στην περιοχή Αξός στον Μυλοπόταμο, χθες αργά το απόγευμα, όταν μέλη γνωστής οικογένειας των Ζωνιανών συναντήθηκαν με τον 45χρονο άνδρα.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε έντονη λογομαχία ενώ δεν άργησαν ν’ ανάψουν τα αίματα με τον έναν δράστη να παίρνει την κατσούνα του και να ξυλοκοπά άγρια στο κεφάλι τον 45χρονο ενώ στη συνέχεια έφυγε με την παρέα του από το σημείο.

Η δεύτερη πράξη, εκτυλίχθηκε στα Ζωνιανά όταν ο 54χρονος αδερφός του 45χρονου έμαθε για την επίθεση που δέχθηκε από τα συγκεκριμένα μέλη της γνωστής οικογένειας.

Τότε, πήγε και τους βρήκε και άρχισε νέος γύρος λογομαχιών και καυγάδων. Η υπόθεση ξέφυγε για μία ακόμα φορά καθώς βγήκαν και… όπλα με αποτέλεσμα ο 54χρονος να τραυματιστεί από σφαίρα στην λεκάνη και συγκεκριμένα στον κόκκυγα.
Ο 54χρονος έπεσε αιμόφυρτος ενώ τα μέλη της γνωστής οικογένειας έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε – «Αστακός» τα Ζωνιανά 

Οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν τις έρευνες κάνοντας αυτοψία στις περιοχές όπου σημειώθηκαν οι δύο επεισοδιακές σκηνές ενώ πήραν και καταθέσεις τόσο από τους τραυματίες όσο και από κατοίκους.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα από το αιματηρό περιστατικό οι αστυνομικοί κατάφεραν και ταυτοποίησαν τον δράστη ο οποίος είναι ένας 25χρονος άνδρας. Ήδη έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Την ίδια ώρα, στα Ζωνιανά από χθες το βράδυ υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία υπό τον φόβο της βεντέτας.
Βέβαια, σύμφωνα με μαρτυρίες, τα πράγματα φαίνεται πως είναι ήρεμα στην περιοχή. 

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 54χρονο 

Oι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων κι από εκεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Ο 45χρονος έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες, να γίνονται ράμματα στο τραύμα του και μετά να παίρνει εξιτήριο καθώς δεν υπήρχε κάποια ανησυχία για την υγεία του. 

Αντίθετα, ο 54χρονος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου. Χθες, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση χωρίς ωστόσο οι γιατροί να βγάλουν την σφαίρα από το σώμα του καθώς κρίθηκε επικίνδυνο σε αυτή τη φάση, για την πορεία της υγεία του.

Όπως δήλωσε στο cretapost ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστας Τερζάκης, ο τραυματίας έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά ,ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και τα επόμενα δύο 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης – Οξφόρδη: Σήμερα η Ελλάδα τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης σημαντικά υψηλότερους από τον ευρωπαϊκό μέσο όροΧθες 23:34 | Ειδήσεις

Όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός  μιλώντας σε φοιτητές της Σχολής Διακυβέρνησης Blavatnik του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Λάρισα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες - Από αύριο αναμένονται νέες αφίξειςΧθες 20:30 | Ειδήσεις

Τα βασικά αιτήματα παραμένουν η αντιμετώπιση του υψηλού κόστους παραγωγής, οι χαμηλές τιμές διάθεσης των προϊόντων και η ανάγκη για έγκαιρη καταβολή ενισχύσεων.

Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Ο 29χρονος κοιτούσε αν έπαθε ζημιά το αμάξι, λέει αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1Χθες 19:52 | Ειδήσεις

"Δεν νομίζω να είχε καταλάβει τι έχει κάνει", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1 για την καταγγελία παιδόφιλου και την αντίδραση της αστυνομίαςΧθες 18:45 | Ειδήσεις

Για τα μεγάλα ερωτήματα που δημιουργούνται από την συμπεριφορά της αστυνομίας έπειτα από μια καταγγελία μητέρας σε βάρος παιδόφιλου, μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης – Οξφόρδη: Σήμερα η Ελλάδα τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης σημαντικά υψηλότερους από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο23:59Παρέλαβε το βραβείο "European Golden Boy Web 2025" o Χρήστος Μουζακίτης (βίντεο)23:44ΗΠΑ: "Πολύ αισιόδοξη" η κυβέρνηση για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας στην Ουκρανία23:30Περού: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 30 αγνοούμενοι έπειτα από κατολίσθηση23:16Μητσοτάκης για την εκτόξευση δορυφόρων: "Εδώ κάτι αλλάζει"23:02Πόλεμος στην Ουκρανία: Στον πλήρη έλεγχο της Μόσχας Ποκρόφσκ και Βοβτσάνσκ - Δεν επιβεβαιώνει το Κίεβο22:52Χαλκιδική: 79χρονος καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου στην προσπάθεια του να κόψει ξύλα22:42Χονγκ Κονγκ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο συγκρότημα κατοικιών22:32"Αποκαλύψεις": Με πρωτιά στο σύνολο κοινού έκλεισε και ο Νοέμβριος για την εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού22:22Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον οδηγό ταξί για το θανατηφόρο τροχαίο με τον 35χρονο δικυκλιστή22:12Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ - Δένδιας: Θα συζητήσουμε το ζήτημα της αμυντικής ετοιμότητας της Ευρώπης22:02Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη21:48Λαμία - "Αποκαλύψεις": Σύντροφος 56χρονου επιχειρηματία καταγγέλλει ιατρικό λάθος για τον θάνατό του21:34Λευκορωσία: Κατερίφθη drone - Κατηγορεί την Λιθουανία για προκλητική συμπεριφορά 21:22ANT1 Sports: Ζωντανά από ANT1+ την ερχόμενη Κυριακή το τελευταίο Grand Prix της χρονιάς για την F121:12Άρης: Μειώνονται τα προβλήματα ενόψει του ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ21:02Λάρισα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες - Από αύριο αναμένονται νέες αφίξεις 20:52Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Ο 29χρονος κοιτούσε αν έπαθε ζημιά το αμάξι, λέει αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ120:42Αγρότες στον ΑΝΤ1: Άλλη μια τέτοια χρονιά μπορεί να μας διώξει από την γεωργία20:32Τέλλογλου για προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης: Χάος με τις πληρωμές αγροτών – Καταγγέλουν "κουτσουρεμένα ποσά"20:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο