LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 27 Μαΐου 2020 09:57

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Από το Κιλκίς είχε ξεκινήσει η καταδίωξη του οχήματος, που κινήθηκε ανάποδα στην Εθνική Οδό.

Διακινητής - μετανάστες - Θεσσαλονίκη

Κινηματογραφική καταδίωξη έγινε το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Το όχημα που μετέφερε οκτώ μετανάστες φέρεται να είχε γίνει αντιληπτό από τους αστυνομικούς από το Κιλκίς.

Ο οδηγός του δε σταμάτησε σε σήμα των Αρχών εκεί, παρά ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων προς τον Άγιο Αθανάσιο.

Ακολουθώντας τις εντολές του Κέντρου Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κινήθηκαν προς το σημείο περιπολικά της Άμεσης Δράσης, των Τμημάτων Τάξης της περιοχής, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και της Τροχαίας.

Ο μεγάλος αριθμός περιπολικών στένεψε τα περιθώρια αντίδρασης του οδηγού του καταδιωκόμενου οχήματος. Η ταχύτητά του άγγιξε τα 200 χλμ/ώρα. Από το χωριό Άγιος Αθανάσιος κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Βεροίας με μέτωπο προς Θεσσαλονίκη. Από θαύμα δεν προκλήθηκε τροχαίο δυστύχημα.

Μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Νέα Μεσήμβρια και προσπάθησε να διαφύγει μέσω αγροτικών δρόμων. Τα περιπολικά απέκοψαν κάθε πιθανή οδό διαφυγής και το όχημα ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξι επιβαίνοντες οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Πηγή: thestival.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της λιτότητας και υπέρ της αύξησης των πόρων των Πανεπιστημίων (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο