LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 14 Φεβρουαρίου 2020 10:20

“Μαϊμού” λαχειοφόρος αγορά στο όνομα Συλλόγου

Απατεώνες χωρίς ηθικούς φραγμούς..  Εξαπατούν με πρόσχημα φιλανθρωπία για ανθρώπους με αναπηρία. Η καταγγελία του Συλλόγου. 

ΑΜΕΑ - αναπηρικό καρότσι

Αετονύχηδες εξαπατούν πολίτες χρησιμοποιώντας τα άτομα με αναπηρία και συγκεκριμένα το όνομα του Συλλόγου «Το Μέλλον».

Ο λόγος για το Σύλλογο Γονέων και φίλων ΑμΕΑ Νότιας Κρήτης, ο οποίος επιτελεί ένα πολύ σημαντικό και ουσιώδες κοινωνικό – και όχι μόνον – έργο.

Σύμφωνα λοιπόν με μέλη του Συλλόγου, το τελευταίο διάστημα επιτήδειοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τις κοινωνικές ευαισθησίες ανύποπτων πολιτών, ζητώντας τους να στηρίξουν τη λαχειοφόρο αγορά που γίνεται από το “Μέλλον”.

Μια λαχειοφόρος αγορά “μαϊμού”, μιας και τα χρήματα που δίνουν οι ανυποψίαστοι πολίτες, μόνο στο Σύλλογο δεν καταλήγουν.

Αδίστακτοι απατεώνες

Στόχος του Συλλόγου “Το Μέλλον” είναι η στήριξη όλων των ατόμων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αναπηρίας, αλλά και η ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλεται καθημερινά για την απόκτηση του ρόλου που δικαιούνται όλα τα άτομα που ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία.

“Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι στην περιοχή του Ηρακλείου με πρόσχημα την ενίσχυση του συλλόγου μας διενεργείται λαχειοφόρος αγορά προσεγγίζοντας συνανθρώπους μας.Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι δεν πραγματοποιείται αυτό το διάστημα καμία τέτοια δράση και ειδικά της τάξεως των 20€. Παρακαλώ αν ποτέ αντιληφθείτε κάτι αντίστοιχο να μας ενημερώσετε για να το επιβεβαιώσουμε ή να το διαψεύσουμε αν δεν ισχύει. Σας ευχαριστούμε!”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Πρόκειται δυστυχώς για ένα ακόμη συμβάν που έρχεται να προστεθεί στα τόσα που έχουν καταγραφεί κατά καιρούς στο Ηράκλειο και το υπόλοιπο νησί.

πηγή: cretapost.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τηλεφωνική επικοινωνία Στάρμερ – Τραμπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία23:29Super League: Ξανά με ανατροπή στην κορυφή η ΑΕΚ 23:14"Νυχτερινός Ποιμήν": Εντοπίστηκαν ανήλικα άτομα στα οποία είχε χορηγηθεί αλκοόλ σε νυχτερινά κέντρα23:00Λίβανος: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από επίθεση του Ισραήλ22:44Ακριβότερο της τελευταίας πενταετίας θα είναι το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι22:30Πόλεμος στην Ουκρανία: Εποικοδομητικές οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, δηλώνει ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ22:16Δύο τραυματίες από μαχαιρώματα στην Αχαρνών22:02ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη για τους Θεσσαλονικείς στην Τούμπα21:48Είδος πολυτελείας...το νερό21:34Λαμία: Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας 21:20Super League: Το απόλυτο... μηδέν στη Λάρισα21:06Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:52ANT1 Sports: Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν με ισοπαλία το 202520:38Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η ηθοποιός και συγγραφέας Ντόρα Γιαννακοπούλου20:24Διπλός σεισμός ανοικτά της Ραφήνας20:10Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης ΑΝΤ1 - Στηρίζει το σωματείο "Ελίζα" που μάχεται ενάντια στην κακοποίηση παιδιών19:56Τρίκαλα: Ανυποχώρητοι οι αγρότες στα μπλόκα της Δυτικής Θεσσαλίας19:42Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια19:28ΑΑΔΕ για τον έλεγχο στον Σύλλογο των Τεμπών: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου19:14ΟΠΕΚΕΠΕ - Αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων: Κατασκευασμένα τα δημοσιεύματα για εμπλοκή μου σε παράνομες επιδοτήσεις19:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο