LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΔράμαΔημοσίευση: 07 Φεβρουαρίου 2020 22:57

Ο Βούλγαρος που εξαπατούσε με “μαϊμού” τροχαία (εικόνες)

Στη δημοσιότητα, με εισαγγελική εντολή, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας… 

ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ - ΜΑΙΜΟΥ ΤΡΟΧΑΙΑ  (ΕΩΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 51χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα απάτης, τελεσθείσης από κοινού κατ’ εξακολούθηση, επί σκοπώ προκλήσεως βλάβης συνολικού ποσού άνω των 120.000 ευρώ και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. 

Συνελήφθη την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, Πρόκειται για τον υπήκοο Βουλγαρίας (επ) BANCHEV (ον) BORISLAV του RADULOV και της ANKA, γεννηθέντα την 23-12-1968, στη Βουλγαρία. 

ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ - ΜΑΙΜΟΥ ΤΡΟΧΑΙΑ  (ΕΩΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 21 Φεβρουαρίου του 2020, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην αποκάλυψη νέων μαρτύρων, οι καταθέσεις των οποίων θα οδηγήσουν στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25210-31111 και 25210-60070 του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

Η δράση της σπείρας 

Τα  μέλη της σπείρας τηλεφωνούσαν σε πολίτες στο νομό Δράμας και προσπαθούσαν να τους αποσπάσουν διάφορα χρηματικά ποσά.  Προσποιούνταν τους γιατρούς νοσοκομείου ή τους αστυνομικούς, χρησιμοποιώντας είτε το πρόσχημα τραυματισμού συγγενικού προσώπου το οποίο χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση, είτε το πρόσχημα εμπλοκής συγγενικού προσώπου σε τροχαίο ατύχημα το οποίο χρειάζεται βοήθεια για να απεμπλακεί από τις ποινικές συνέπειες. Εξιχνιάσθηκαν 9 περιπτώσεις απόπειρας απάτης κατά τη διάπραξη των οποίων οι δράστες προσπάθησαν να αποσπάσουν συνολικά 250.000 ευρώ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Europa League: Συνεχίζονται οι νίκες για το "τριφύλλι"00:14Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Νίκη… χρυσάφι για την “Ένωση” (βίντεο)00:04Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 35χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλές 23:47Σούπερμαν: Αντίτυπο της πρώτης έκδοσης κόμικ πουλήθηκε έναντι αστρονομικού ποσού23:35Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η “Ένωση”23:21Σε συναγερμό η Πολιτική Προστασία για την κακοκαιρία σε Βόρειο Αιγαίο και Δωδεκάνησα23:07Ολλανδία: Ενισχύεται με 100 ραντάρ για την ανίχνευση drones22:53Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Το VAR ακύρωσε το γκολ των Ιταλών22:39“Cry to Heaven”: Η Adele κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη22:25Συμμορία στα Πατήσια: Παγίδευε θύματα μέσω ψεύτικου προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα εκβίαζε22:11ΠΑΟΚ – Μπραν: Ψυχρολουσία λίγο πριν το φινάλε21:57Συλλογικές Συμβάσεις: Με επιφύλαξη έγινε δεκτή από τους εργαζόμενους η επαναφορά του διαλόγου υπαλλήλων - εργοδοτών21:43Χονγκ Κονγκ: Σε τουλάχιστον 83 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από πυρκαγιά σε πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών21:29Η κλήρωση για τα 1.000 ευρώ σε 8.500 κατόχους προπληρωμένων καρτών επιδομάτων21:15Επίδομα παιδιού: Ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων21:01Εθνική Ελλάδας: Με το δεξί… στα προκριματικά για το Μουντομπάσκετ20:47Παπαδάκης: Να ελέγξουμε τις "γερασμένες" υποδομές20:32Παναθηναϊκός - Μπενίτεθ: Όσο κερδίζεις γίνεσαι όλο και πιο δυνατός 20:16Υπό βροχή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα20:02Κακοκαιρία Adel: Καταρρακτώδης βροχή στην Αττική - Προβλήματα στην κυκλοφορία 19:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο