Χατζηδάκης: Με χρήση τεχνητής νοημοσύνης η μείωση της γραφειοκρατίας στο ΔημόσιοΣήμερα 14:16 | ΠολιτικήΤι ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στο συνέδριο The FORTUNE GREECE CEO Initiative 2025;
Ιθάκη - Αλέξης Τσίπρας για Αχτσιόγλου: Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκεΣήμερα 13:06 | Πολιτική«Μου είπε πως δεν της είχε περάσει από το μυαλό η προοπτική να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ και ότι ένιωθε ανέτοιμη για ένα τέτοιο βάρος».
Συνάντηση Μητσοτάκη-Τασούλα: Τι είπαν για ακρίβεια, ενεργειακά και κακοκαιρία στην ΉπειροΣήμερα 12:10 | Πολιτική«Το πρώτο μέλημα της κυβέρνησής μας είναι η θωράκιση του εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών απέναντι στην επίμονη ακρίβεια».
Ιθάκη - Αλέξης Τσίπρας για Βαρουφάκη: Η αυτοκριτική, οι επιλογές και το παρασκήνιο της κρίσιμης περιόδουΣήμερα 10:32 | ΠολιτικήΟ πρώην Πρωθυπουργός περιγράφει πως ο Βαρουφάκης, που αρχικά αντιμετωπιζόταν ως πολύτιμο «asset» με διεθνή αναγνωρισιμότητα, μετατράπηκε σύντομα σε αρνητικό πρωταγωνιστή.
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα έχουν διαβουλεύσεις για την Ουκρανία στο περιθώριο της συνόδου ΕΕ- Αφρικανικής ΈνωσηςΣήμερα 10:18 | ΠολιτικήΟι ηγέτες που δεν συμμετέχουν στη σύνοδο αυτή έχουν προσκληθεί να πάρουν μέρος στις συνομιλίες μέσω βιντεοσύνδεσης.