LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚέρκυραΔημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2020 20:39

Αγώνας μπάσκετ κατέληξε σε... μπόξ (βίντεο)

Μία φάση στο τέλος του αγώνα ήταν η αφορμή για να μετατραπεί το παρκέ σε ρινγκ με τον διαιτητή να δέχεται τα περισσότερα χτυπήματα από παίκτες και οπαδούς.

Ιόνιος - Καναλάκι

Εικόνες που δε τιμούν το μπάσκετ και τον αθλητισμό εκτυλίχθηκαν την περασμένη Κυριακή στο ΕΑΚ Κέρκυρας, μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ Ιόνιος-ΑΕ Καναλακίου (τελικό σκορ 66-68), για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ (2ος Όμιλος).

Αρχικά οι γηπεδούχοι ζήτησαν φάουλ σε μαρκάρισμα πάνω στον Περούλη στην τελευταία φάση. Μετά τη λήξη ο δεύτερος διαιτητής της αναμέτρησης δέχθηκε επίθεση και χτυπήθηκε, με αποτέλεσμα να διακομιστεί και να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Το Καναλάκι καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του, ότι χτυπήθηκε ο διαιτητής από αθλητές, αλλά και οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ομάδα μας πέτυχε μια τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για τις πρώτες θέσεις του ομίλου μας.
Δυστυχώς για εμάς η χαρά μας για την νίκη επισκιάστηκε από την αήθη επίθεση που δέχτηκε ένας από τους διαιτητές του αγώνα από τους αθλητές κυρίως αλλά και κάποιους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. Και μάλιστα για μια φάση ξεκάθαρη και πέρα πάσης αμφιβολίας για την ορθότητα της απόφασης των διαιτητών.
Κατά τα άλλα η φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας του Ιονίου απέναντι μας ήταν εξαιρετική.
Παρόλα αυτά θα θέλαμε με τον πλέον επίσημο τρόπο να καταδικάσουμε την συγκεκριμένη αλλά και οποιαδήποτε πράξη βίας, καθώς δεν πρεσβεύει σε καμία περίπτωση τις αξίες και τα ιδανικά τόσο του συλλόγου μας, αλλά και του αθλήματος.
Επίσης κλείνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στον διαιτητή του αγώνα Στέλιο Λειβαδίτη που νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και καλή επιστροφή στον τόπο του”.

Πηγή: atpreveza.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
EuroCup: Βαριά ήττα του Άρη στο Αλεξάνδρειο από Τσεντεβίτα23:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εθελοντές Νεότητας έψαλαν τα κάλαντα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας23:46Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δύο δράστες δεν είχαν εξωτερική βοήθεια23:32ΕΥΔΑΠ: Τι αλλάζει στα τιμολόγια από 1η Ιανουαρίου 202623:18ΗΠΑ: Εκτροχιασμός τρένου με χημικά στο Κεντάκι23:04ΑΑΔΕ: Επιπλέον καταβολές επιστροφής ενοικίου σε χιλιάδες δικαιούχους22:50ΗΠΑ: Αμφιβολίες πρεσβευτή ΝΑΤΟ για τον ισχυρισμό περί ουκρανικής επίθεσης σε κατοικία του Πούτιν 22:36Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Προσέφερε εορταστικά γεύματα σε 200 άστεγους συμπολίτες μας22:22Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη πέθαναν από τροφική δηλητηρίαση κατά την διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν22:08Θύμα άγριου ξυλοδραμού ο αθλητής  Γιάννης Τσουκαλάς στη Σερβία21:54ΟΑΣΘ: Τέλος εποχής για τα χάρτινα εισιτήρια από την 1η Ιανουαρίου21:40Λάρισα: Εκτός κινδύνου το 3χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται με εγκεφαλίτιδα21:26Μαρούσι – Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη για τους "πράσινους" πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό21:12Τέλλογλου: Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια συνάντησης πρωθυπουργού με τους αγρότες20:58Γκίλφοϊλ: Οι σχέσεις των δύο χωρών ποτέ δεν ήταν τόσο ισχυρές20:44ANT1 Sports: Την απόκτηση του Βούλγαρου αμυντικού, Μάρτιν Γκεοργκίεφ έως το 2030 ανακοίνωσε η ΑΕΚ20:30Θωμάς Γεράκης στον ΑΝΤ1 - Αποτίμηση 2025: Από τις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη έως τον ΟΠΕΚΕΠΕ20:16Τι καιρό θα κάνει τη παραμονή Πρωτοχρονιάς20:02Σουηδία: Τουλάχιστον 10 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στην Στοκχόλμη19:48Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Σύνταγμα και Πεδίον του Άρεως την Παραμονή Πρωτοχρονιάς19:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο