LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΡοδόπηΔημοσίευση: 11 Ιανουαρίου 2020 14:41 | Ανανέωση: 11 Ιανουαρίου 2020 15:45

Μπαράζ διαρρήξεων στην Ροδόπη (εικόνες)

Στα χέρια των αρχών ο δράστης που σκόρπισε τον τρόμο την νύχτα στην Ροδόπη. Ο 21χρονος, με έναν ακόμη συνεργό μπούκαραν σε καταστήματα με την μέθοδο της εισβολής με ΙΧ.

Ροδόπη - διαρρήξεις

Συνελήφθη ο 21χρονος ημεδαπός, που μπούκαρε σε μαγαζιά στη Ροδόπη. Σωρεία καταγγελιών πραγματοποιήθηκε από καταστηματάρχες της Κομοτηνής και οικισμών του Νομού για επιθέσεις στις επιχειρήσεις τους χθες τις βραδινές ώρες. Ταυτοποιήθηκε και ο 30χρονος συνεργός του, επίσης ημεδαπός, που αναζητείται. 

Οι δράστες φέρεται να διέπραξαν διαδοχικές διαρρήξεις – κλοπές σε καταστήματα και επιχειρήσεις στον νομό Ροδόπης,

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ όχημα φέρεται να εισέβαλε στις επιχειρήσεις με τη μέθοδο της θραύσης προσόψεων καταστημάτων με σκοπό τη ληστεία. 

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν έχει διαπιστωθεί εάν οι επιθέσεις έγιναν από τον ίδιο δράστη και με ένα όχημα.

Ροδόπη - διαρρήξεις

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι δράστες νυχτερινές ώρες της 10/11 Ιανουαρίου 2020 με τη χρήση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που είχαν κλέψει νωρίτερα, μπούκαραν σε καταστήματα – επιχειρήσεις στην Κομοτηνή και σε οικισμούς του νομού Ροδόπης και αφού εμβόλιζαν τις προσόψεις τους, αφαιρούσαν προϊόντα από το εσωτερικό τους.

Συνολικά οι δράστες αφαίρεσαν τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα βενζινοκίνητο εργαλείο, πακέτα τσιγάρων, τρόφιμα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των δραστών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κομοτηνής, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στην αυλή, οι τρεις αφαιρεθέντες φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα πακέτα τσιγάρων και τα τρόφιμα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ηλεκτρονικός φορητός υπολογιστής,
  • 3 ηλεκτρικά εργαλεία,
  • κινητό τηλέφωνο,
  • μπαταρία αυτοκινήτου και φακός.

Κατασχέθηκε επίσης το κλεμμένο όχημα, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί δεκατρεις περιπτώσεις διαρρήξεων, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή των δραστών και σε άλλες ομοειδείς περιπτώσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Ροδόπη - διαρρήξεις

Ροδόπη - διαρρήξεις

Ροδόπη - διαρρήξεις

Ροδόπη - διαρρήξεις

Φωτογραφίες: xronos.gr 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Σήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να περιοριστεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο