LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα / ΑργολίδαΔημοσίευση: 28 Δεκεμβρίου 2019 10:51

Μητροπολίτης Αργολίδας στον ΑΝΤ1: είμαι ανοιχτός για συνάντηση με τους διοργανωτές του “πάρτι βλασφημίας” (βίντεο)

Το πάρτι που προκάλεσε σάλο σχολίασαν ο Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος της περιοχής, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Πρωινοί Τύποι - Μητροπολίτης Αργολίδος

Στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» μίλησε για το «πάρτι βλασφημίας» ο Μητροπολίτης Αργολίδας, Νεκτάριος.

Όπως είπε ο Μητροπολίτης, μέχρι τώρα –που το θέμα πήρε διαστάσεις- προτίμησε τη σιωπή «όπως έκανε ο Χριστός, όμως λυπήθηκα βαθιά που κάποιοι άνθρωποι επιχείρησαν να κακοποιήσουν την σημαντική για μας τους χριστιανούς».

Ο ίδιος σημείωσε ότι, «δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο» και ερωτηθείς για τις απειλές που δέχονται οι διοργανωτές εξήγησε ότι παρά το ότι κατανοεί τις θέσεις τους, δεν μπορεί να συμφωνήσει με τις μεθόδους.

«Ο Χριστός δεν έχει ανάγκη από ροπαλοφόρους υπερασπιστές», είπε σχετικά, συμπληρώνοντας ότι, «τον Χριστό δεν τον αγγίζουν αυτά, ξέρει κι από χαστούκια και από φτυσίματα και αγωνιεί για όλους μας και για αυτά τα παιδιά».

«Έχω την αίσθηση ότι τα παιδιά κρύβουν μέσα τους πολύ μεγάλο πόνο», είπε και δήλωσε ανοιχτός σε συνάντηση μαζί τους.

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει το μπάρμπεκιου που είχε διοργανωθεί λίγους μήνες πριν έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβάτα Θεσσαλονίκης, το χαρακτήρισε «εντελώς αντιχριστιανικό και απαράδεκτο».

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, μιλώντας επίσης στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τον ποιμενάρχη της περιοχής του και τόνισε ότι, «στον κώδικα και την ιεράρχηση των αξιών της κοινωνίας, η πίστη και ο Θεός είναι ψηλά τόσο που ούτε διανοούμαστε να κοροϊδέψουμε».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των επτά κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις προτείνει η ΕισαγγελέαςΣήμερα 13:01 | Ειδήσεις

Η υπόθεση αφορά απάτη με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις σε νέους ή νεοεισερχόμενους αγρότες το χρονικό διάστημα 2019-2020.

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου με οικονομική αστυνομία και ΑΑΔΕΣήμερα 12:53 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε κατά την εισήγησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: Μητέρα έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με.... κάνναβηΣήμερα 13:17 | Ειδήσεις

Τα δύο παιδιά παρουσίασαν συμπτώματα αδιαθεσίας και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Εύβοια - Αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη: Λέω πάει θα πνιγώ και εγώ εδώ… (βίντεο)Σήμερα 10:08 | Ειδήσεις

Τι είπε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, ο ήρωας αστυνομικός που βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του έσωσε μία μητέρα και την κόρη της που τις είχαν παρασύρει τα ρεύματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στη Σμύρνη: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους16:38Νάπολη: Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών - Διακόπηκε η κυκλοφορία των τρένων16:25Τεντόγλου: Στα Δρόμεια θα προσπαθήσω για πανελλήνιο ρεκόρ16:11Ισπανία: Θερμοκρασία 46° Κελσίου καταγράφηκε το Σάββατο - Ρεκόρ για τον Ιούνιο15:57Μύκονος: Απειλούσε πολίτες με πιστόλι έξω από νυχτερινό κέντρο15:43Χαλκιδική: 7χρονος παρασύρθηκε με φουσκωτό στην θάλασσα15:29Τένις: Ο Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο 26 του κόσμου15:15Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο) 15:01Βόνιτσα: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υπό την επήρεια μέθης14:47Χανιά: Έχασε τη ζωή του από μεταλλική κατασκευή που σήκωσε ο αέρας14:33ΟΠΕΚΕΠΕ: O τσαμπουκάς των μαυροπουκαμισάδων14:18ΔΕΠΑ Εμπορίας: Οδηγός της Πράσινης Μετάβασης με Στρατηγικές Επενδύσεις και Διεθνή Προοπτική14:18Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα - Όλη η διαδικασία14:04Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: Μητέρα έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με.... κάνναβη13:47Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου περιπατητή13:32Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου με οικονομική αστυνομία και ΑΑΔΕ13:17ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των επτά κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις προτείνει η Εισαγγελέας13:03Θεσσαλονίκη - Κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας: Ελεύθεροι με όρους οι 39 συλληφθέντες12:49Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για το Α2112:34Εύβοια: Ηλικιωμένη πνίγηκε στη θάλασσα12:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο