LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 16 Δεκεμβρίου 2019 09:51

Καταδίωξη κατέληξε σε…μπουγατσατζίδικο (εικόνες)

Κινηματογραφικές στιγμές εκτυλίχθηκαν τη νύχτα, με καταδιωκόμενους να πηδούν από αυτοκίνητο.

 αυτοκίνητο - καταδίωξη - μπουγατσατζίδικο - Θεσσαλονίκη

Τζιπ το οποίο καταδίωκαν Αστυνομικοί κατέληξε σε μπουγατσατζίδικο, με κινηματογραφικό τρόπο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν πλήρωμα περιπολικού έκανε σήμα στο τζιπ να σταματήσει.

Ο οδηγός του οχήματος αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και πέρασε όλη την οδό Λαγκαδά, περνώντας τα κόκκινα φανάρια, χωρίς να σταματήσει.

Λίγο πριν από τον Βαρδάρη ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, άνοιξαν τις πόρτες και πήδηξαν, ενώ το όχημα συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του, καταλήγοντας στην τζαμαρία του καταστήματος.

αυτοκίνητο - καταδίωξη - μπουγατσατζίδικο - Θεσσαλονίκη

Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες από το σκηνικό, αφού το μαγαζί ήταν ανοιχτό.

αυτοκίνητο - καταδίωξη - μπουγατσατζίδικο - Θεσσαλονίκη

Οι δύο επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

αυτοκίνητο - καταδίωξη - μπουγατσατζίδικο - Θεσσαλονίκη

Βίντεο: thestival.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις ΕυρωεκλογέςΣήμερα 16:19 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο πρθυπουργός στους κατοίκους των βορείων προαστίων για την κυβερνητική πολιτική σε προσφυγικό, συμπόρευση με την Εκκλησία και άλλα ζητήματα.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον ΜπάιντενΣήμερα 17:58 | Ειδήσεις

Ποιος ο λόγος που ο Τούρκος Πρόεδρος ανέβαλε την επίσκεψή του στον Λευκό οίκο και την συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν.

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45Διαρροές email - ΥΠΕΣ: Παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές16:32Πύργος: Γιατρός κατήγγειλε βιαιοπραγία από συνάδελφό της16:18“Ράδιο Αρβύλα”: Κυρίαρχοι στην τηλεθέαση και την 17η σεζόν16:04Φραγκογιάννης: Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με Ακτσαμπάρ15:50Εξάρχεια: Ναρκωτικά και όπλο εντοπίστηκαν σε καφετέρια (εικόνες)15:44Ικαρία - Κασσελάκης: Μόνιμοι υγειονομικοί με 13ο και 14ο μισθό15:30Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα15:16Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μας15:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)14:49Ελεύθεροι επαγγελματίες - ΑΑΔΕ: ο μέσος τζίρος που δηλώνουν οι ατομικές επιχειρήσεις14:35ΑΑΔΕ – Πειραιάς: Εντοπίστηκαν δεκάδες χιλιάδες φιάλες αλκοόλ σε παραποιημένες συσκευασίες14:22Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ: Σύγχυση από δηλώσεις του Κίρμπι14:08“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο13:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο