LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΔωδεκανήσαΔημοσίευση: 25 Νοεμβρίου 2019 17:06 | Ανανέωση: 25 Νοεμβρίου 2019 17:00

“Σφυροκοπά” και τα Δωδεκάνησα ο “Γηρυόνης” (εικόνες)

Ζημιές στη Ρόδο και την Σύμη. Νεκρή μία κατάκοιτη γυναίκα. Κατέρρευσε γέφυρα. “Έδεσαν” τα πλοία, “καθηλώθηκαν” τα αεροπλάνα.

Κακοκαιρία - Ρόδος

Λυσσομανάει ο "Γηρυόνης" και στα Δωδεκάνησα. Μία 74χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι της στην Ιαλυσό της Ρόδου. Η άτυχη γυναίκα ήταν κατάκοιτη και μόνη της στο σπίτι. Τεράστια είναι τα προβλήματα στις συγκοινωνίες και τις μετακινήσεις προς και από τα νησιά.

Η ένταση των ανέμων ξεπερνά τα 8 και σε ορισμένες περιοχές ακόμα και τα 9 μποφόρ, γεγονός που έχει προκαλέσει απαγόρευση απόπλου όλων των σκαφών. Καθηλωμένα παραμένουν επίσης εξαιτίας της κακοκαιρίας αυτής και τα αεροσκάφη που επρόκειτο να πραγματοποιήσουν πτήσεις.

Κακοκαιρία - Ρόδος

Το βράδυ της Δευτέρας κατέρρευσε η γέφρυα στο Χαράκι, επί της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου. Όπως υπογραμμίζει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα “Δημοκρατική”, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, είχε διατάξει το κλείσιμό της στις 12 Νοεμβρίου, λόγω κινδύνου αιφνίδιας κατάρρευσής της, μετά την καταστροφή που υπέστη από την έντονη βροχόπτωση μία εβδομάδα νωρίτερα.

ΡΟΔΟΣ - ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ

Στην περιοχή του Ζέφυρου, στην πόλη της Ρόδου, και συγκεκριμένα κοντά στην Δημόσια Εφορία της Ρόδου, ένα τεράστιο δέντρο έσπασε από τον δυνατό αέρα και έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Κακοκαιρία - Ρόδος

Πολλά από τα σχολεία με ευθύνη των διευθυντών και των συλλόγων καθηγητών και γονέων, ανέστειλαν τη λειτουργία τους για κάποιες ώρες.

Προβλήματα έχουν προκαλέσει στο νησί της Ρόδου οι ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν από το απόγευμα, με αποτέλεσμα, δρόμοι να έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους, τόσο στην πόλη όσο και σε χωριά.

Το νησί δοκιμάζεται και από διακοπές ρεύματος και υπερχειλίσεις ποταμιών που σημειώθηκαν στις περιοχές Αρχίπολη, Λάρδο, Ιαλυσό, Απολακκιά, Άγιο Ισίδωρο, Μανδρικό και έχουν προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όλους όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο, εντός ή εκτός της πόλης της Ρόδου. 

Όπως αναφέρει το meteo στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, τουρκικό ραντάρ ανίχνευσε υπερκύτταρο καταιγίδας στη Ρόδο. Συγκεκριμένα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Τουρκίας, έκανε λόγο για μεσοκυκλώνα που αναπτύχθηκε πάνω από το νησί περίπου στις 10:00 το πρωί.

Ο “Γηρυόνης” καταπίνει την Σύμη

Σε χειμάρρους έχουν μετατραπεί οι δρόμοι στην Σύμη, παρασύροντας ό,τι βρίσκουν στο πέρασμά τους.  

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο