LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑχαΐαΔημοσίευση: 22 Νοεμβρίου 2019 16:52

Νοσοκομείο Ρίου: λουκέτο από τη Δευτέρα στα χειρουργεία

Θα εξυπηρετούνται μόνο επείγοντα περιστατικά. Ένας αναισθησιολόγος καλύπτει ακόμα και τρία χειρουργεία σε εξέλιξη.

Νοσοκομείο Ρίου

«Λουκέτο» μπαίνει από την προσεχή Δευτέρα στα χειρουργεία του ΠΠΝΠ, καθώς τα κενά που υπάρχουν στο τμήμα αναισθησιολογίας και τα οποία δεν καλύφθηκαν εγκαίρως , οδηγούν σε πάγωμα των επεμβάσεων.

Στο νοσοκομείο του Ρίου από την προσεχή εβδομάδα στο χειρουργικό τραπέζι θα «μπαίνουν» μόνο επείγοντα περιστατικά αφού η έλλειψη αναισθησιολόγων θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Στο τέλος του μήνα, οι τρεις επίκουροι γιατροί που στελεχώνουν το τμήμα αναισθησιολογίας θα απολυθούν, με αποτέλεσμα τα «απόνερα» αυτής της εξέλιξης να μεταφέρονται στα χειρουργεία. Ακόμα και σήμερα, σε πολλές περιπτώσεις ένας αναισθησιολόγος καλύπτει  παράλληλα τις ανάγκες για τρία χειρουργεία που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΙΝΑ  Τάσος Γιακουμής επεσήμανε, πως ότι συμβαίνει στο τμήμα αναισθησιολογίας του ΠΠΝΠ, μοιάζει με βραδυφλεγή βόμβα, καθώς εκτός από την έλλειψη αναισθησιολόγων και τη μη έγκαιρη πρόσληψη του αριθμού που απαιτείται για να στελεχωθεί το τμήμα , αναμένεται να  προκληθούν καθυστερήσεις και ανατροπές στο σχεδιασμό, τόσο για τη λειτουργία της καρδιοθωρακοχειρουργικής όσο και της υποβοηθούμενης γονιμοποίησης, η λειτουργία των οποίων με τόσο «θόρυβο» έχει ανακοινωθεί.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Grateful Dead – Μπομπ Γουίρ: Πέθανε ο συνιδρυτής του συγκροτήματος23:59Bloomberg: Βρετανία και Γερμανία συζητούν την ενίσχυση της στρατιωτικής τους παρουσίας στη Γροιλανδία23:47Αγρίνιο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η σπείρα που είχε ξαφρίσει έξι σπίτια 23:35Ποδαρικό στο 2026 με "τρίποντο" ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό23:21Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους23:07Θήβα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες22:53Missing Alert για την εξαφάνιση 59χρονου22:39Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διόροφο σπίτι στον Λαγκαδά - Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο22:25ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Πήρε όλα τα λεφτά… με καρέ του Νους22:11Ο Άρης έριξε την ΑΕΚ από το "ρετιρέ" 21:57Κακοκαιρία – σχολεία: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τη Δευτέρα21:43Θεσσαλονίκη: "Δώρα ζωής" από 64χρονο που νοσηλευόταν στο Παπανικολάου21:29Κρήτη: Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για σωρεία αδικημάτων21:15Και με τη... βούλα στη Γκρέμιο ο Τετέ 21:01Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου20:47Ant1 Sports: Με νίκες συνέχισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ20:33Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:19Διπλό θα είναι τελικά το ραντεβού της Τρίτης με τους αγροτοκτηνοτρόφους στο Μέγαρο Μαξίμου20:05Δήμος Αθηναίων – Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους ευάλωτους πολίτες19:51Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός 19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο