LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 15 Οκτωβρίου 2019 12:13

Καθαρίστρια “ξάφριζε” υπαλλήλους στην εταιρία που εργαζόταν

Αφαιρούσε χρήματα από τις τσάντες και τα πορτοφόλια εργαζομένων...

Χειροπέδες - γυναίκα

Στα ίχνη 38χρονης εργαζόμενης ως καθαρίστριας σε υποκαταστήματα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ως δράστιδα κλοπών, οδηγήθηκαν έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης.

Ειδικότερα, η προαναφερόμενη, εκμεταλλευόμενη την επαγγελματική της ιδιότητα, που της επέτρεπε πρόσβαση σε βοηθητικούς χώρους ή στα χρηματοκιβώτια των καταστημάτων, προέβη συνολικά σε 23 περιπτώσεις κλοπών σε βάρος υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους αφαίρεσε από τις τσάντες και τα πορτοφόλια των εργαζομένων το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ Πούτιν ζήτησε τη διεξαγωγή άσκησης με τακτικά πυρηνικά όπλαΣήμερα 12:31 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Ρώσου προέδρου προς την Δύση. Τι αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματαΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα το Πάσχα για μια οικογένεια που "έχασε" ξαφνικά το αγγελούδι της. 

Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδαΣήμερα 10:51 | Τοπικά Νέα

Παραλίγο διπλή τραγωδία από ναυτική φωτοβολίδα, που έπεσε σε αυλή σπιτιού, ανήμερα το Πάσχα.

Ισραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Πούτιν ζήτησε τη διεξαγωγή άσκησης με τακτικά πυρηνικά όπλα12:51Καλιφόρνια: Επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο USC 12:37Πρωτομαγιά: Πώς αμείβεται για τους εργαζομένους 12:23ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)12:09Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο καπετάνιος του “Τιτανικού” και ο... “βασιλιάς Θέοντεν”11:55Χεζμπολάχ: “Βροχή” ρουκετών εναντίον βάσης του ισραηλινού στρατού11:42Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς11:28Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα 11:15Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση10:47Άγιος Γεώργιος: Η ιστορία του και τα έθιμα ανά την Ελλάδα 10:34Καρκίνος πνεύμονα: αντιμετώπιση με Θωρακοσκοπική Χειρουργική VATS10:20Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του10:06Πλημμύρες στη Βραζιλία: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Πάνω από 100 οι αγνοούμενοι09:53Ισραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρία09:39Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)09:26Ελληνική οικονομία: “Καλά νέα” από την Ευρώπη για ανάπτυξη και πληθωρισμό09:12Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα08:59ΟΟΣΑ για Ελλάδα: “Έκρηξη” των ξένων επενδύσεων08:45F1- GP Miami: Ο Norris πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του (βίντεο) 08:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο