LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛασιθίουΔημοσίευση: 08 Οκτωβρίου 2019 07:19 | Ανανέωση: 09 Οκτωβρίου 2019 12:22

Τρόμος για τρία αδέλφια – Ένοπλος “γάζωσε” το σπίτι τους (εικόνες)

Άνοιξε «βεντέτα» για ασήμαντη αφορμή. Από το μπαράζ πυροβολισμών, μία σφαίρα σφηνώθηκε στην κουζίνα του σπιτιού. Από θαύμα σώθηκε 16χρονη. Σοκάρουν οι περιγραφές. 

Κτηνοτρόφος - πυροβολισμοί - Κρήτη

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έζησαν το βράδυ της Δευτέρας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης τρία αδέλφια, τα δύο εκ των οποίων ανήλικα, όταν τη στιγμή που βρίσκονταν μόνοι τους στο σπίτι, άρχισαν να δέχονται καταιγισμό από σφαίρες!

Όλα ξεκίνησαν μερικές ώρες νωρίτερα, όταν το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας, ένας 20χρονος, είχε έναν ασήμαντο νεανικό καβγά με έναν επίσης νεαρό σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Ωστόσο, ο πατέρας του δεύτερου αποφάσισε να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο στον καβγά που είχε το προηγούμενο βράδυ ο γιος του, με το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που βρέθηκε στο στόχαστρό του.

«Αυτό δεν είναι καθόλου λογικό. Και δε γίνεται να αντιμετωπίζεται έτσι μια ασήμαντη φασαρία που είχε δημιουργηθεί. Θα μπορούσε να είχε μιλήσει μαζί μας ή να είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία ώστε να καταγγείλει το οποιοδήποτε πρόβλημα είχε. Όχι να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να αρχίσει να πυροβολεί μικρά παιδιά. Δεν ήμουν μέσα στο σπίτι για να προστατεύσω τα παιδιά μου εκείνη την ώρα. Όταν το έμαθα, το σοκ μου ήταν μεγάλο», ανέφερε απαρηγόρητη η μητέρα.

Στις 09.00 το πρωί της Κυριακής, ο κατηγορούμενος πήγε με το αυτοκίνητό του στη γειτονιά των θυμάτων. Στάθηκε μπροστά από το σχολείο της περιοχής και άνοιξε πυρ με ένα 9άρι πιστόλι.

Ακούγοντας τους πυροβολισμούς, πρώτη πετάχτηκε από το κρεβάτι της η 16χρονη κόρη της οικογένειας, η οποία βρισκόταν μέσα στο σπίτι και έτρεξε στο παράθυρο της κουζίνας για να δει τι συνέβαινε. Με τρόμο είδε τις σφαίρες να περνούν δίπλα της.

Μια μάλιστα βολίδα σφηνώθηκε στον καταψύκτη του σπιτιού, λίγα μόλις εκατοστά μακριά από το σημείο όπου στεκόταν η 16χρονη, η οποία από θαύμα δεν τραυματίστηκε, όπως δηλώνει σοκαρισμένη η μητέρα της.

Κτηνοτρόφος - πυροβολισμοί - Κρήτη

«Πρόκειται για θαύμα που το παιδί μου δε χτυπήθηκε από τις σφαίρες. Η κόρη μου ήταν στο παράθυρο και η σφαίρα σφηνώθηκε στον καταψύκτη, που ήταν ακριβώς δίπλα της», είπε η μητέρα, περιγράφοντας σοκαρισμένη το γεγονός.

Οι γονείς την ώρα των πυροβολισμών βρίσκονταν στην εκκλησία. Μόλις πληροφορήθηκαν τι συνέβαινε, έφυγαν έντρομοι από την εκκλησία και πήγαν τρέχοντας στο σπίτι τους. Εκεί βρήκαν σε κατάσταση σοκ τη 16χρονη κόρη τους, όπως και το μικρότερο κοριτσάκι τους, μόλις 9 ετών. Τα σημάδια της επίθεσης είναι εμφανή τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Αναζητούν τον πιστολέρο κτηνοτρόφο

«Μόλις μάθαμε τι γινόταν στο σπίτι μας ήρθαμε αμέσως με τον σύζυγό μου. Είδα κι εγώ με τα μάτια μου τι είχε γίνει και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Λίγο αργότερα ήρθε σπίτι μας και η Αστυνομία», πρόσθεσε η μητέρα.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου απέκλεισαν την περιοχή και μετά από έρευνα εντόπισαν πέντε κάλυκες.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίσηΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Φόβους για επέκταση της κρίσης με επίκεντρο την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ εξέφρασαν οι "27" ηγέτες της ΕΕ. Τι ζήτησαν από όλες τις πλευρές.

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)Σήμερα 10:35 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Γιώργο Αυτιά. Τι είπε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Ομογένεια, τον γάμο του και τις αναφορές στον άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη που προκάλεσαν αίσθηση.


 

Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο τηςΣήμερα 10:05 | Ειδήσεις

Οι γιατροί του νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε η γυναίκα, ενημέρωσαν την Αστυνομία και άμεσα έλαβε γνώση η Δικαιοσύνη, που ανέλαβε δράση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)11:33“Καλάθι των νονών”: Πότε κάνει πρεμιέρα 11:19“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)11:05Αχαΐα – Καταγγελία: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε το βίντεο στο TikTok10:52“Το Πρωινό” - Παπανώτας: Αυτό που παρουσιάστηκε είναι κοπτοραπτική (βίντεο)10:38Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο της 10:25“The 2night Show” – Foxy Lee: Η Φιλοσοφική, το metal και η αγάπη για την καλή μουσική (βίντεο)10:11Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας09:58Νίσυρος: Κατήγγειλε παρενόχληση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση (βίντεο)09:45Ελληνουτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)09:31ΟΗΕ – Παλαιστίνη: Γιατί είναι “καταδικασμένο” το αίτημα ένταξής της09:18Ο ΔΣΑ αποφάσισε δημοψήφισμα για τον νέο Δικαστικό Χάρτη της Αττικής09:04“The 2night Show” – Βιβή Αναστασιάδου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, το διαζύγιο και η αγάπη για τα παιδιά της (βίντεο)08:51Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου08:37“The 2night Show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίση07:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο