LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΖάκυνθοςΔημοσίευση: 29 Σεπτεμβρίου 2019 15:46

Ζάκυνθος: ξέσπασμα οργής για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη (βίντεο)

Τι λένε οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας. Επιτροπή Αγώνα συγκροτούν κάτοικοι της περιοχής.

Ζάκυνθος - Τροχαίο - Διαμαρτυρία

Σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στον Άγιο Δημήτριο της Ζακύνθου, προχώρησαν σήμερα το πρωί στις 10.00 οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της μια 59χρονη, αλβανικής καταγωγής.

Οι κάτοικοι μίλησαν στην κάμερα του zantetimes.gr και εξέφρασαν τον θυμό και την οργή τους για τα όσα συνέβησαν (εκτός των άλλων υπήρξε και εγκατάλειψη του θύματος από την οδηγό), προσθέτοντας ότι έχουν αποφασίσει να συγκροτήσουν επιτροπή αγώνα που θα κάνει ενέργειες προς τις Αρχές, ώστε αυτές να πειστούν πως ο δρόμος χρειάζεται διαπλάτυνση και να τοποθετηθούν όλα τα απαραίτητα σήματα οδικής κυκλοφορίας, ώστε να μη γίνονται συνέχεια τροχαία.

Συντετριμμένοι εμφανίστηκαν και οι συγγενείς της αδικοχαμένης 59χρονης, οι οποίοι δήλωσαν πως πήγε το παιδί της στο σχολείο και μετά στη δουλειά της, όμως δεν πρόλαβε γιατί η τύχη δεν ήταν μαζί της.

Η οικογένεια της 59χρονης ανέφερε πως θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι το τέλος, προκειμένου να υπάρξει δικαίωση.

Ζάκυνθος - τροχαίο

Ζάκυνθος - τροχαίο

Συγκεκριμένα η αδελφή της 59χρονης είπε: «Χάσαμε τον άνθρωπο μας, ο δρόμος έφταιγε, η γυναίκα έφταιγε δεν το ξέρουμε. Είναι κάτι που δεν γυρίζει πίσω, έμεινε ένα παιδί ορφανό και είναι άδικο. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται. Από εκεί να βρεθεί εδώ κολλημένη στον τοίχο. Δεν πρέπει να υπάρξουν άλλα θύματα. Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Αν την τύφλωσε ο ήλιος να σταματούσε και να περπατούσε, όπως περπατούσε και αυτή. Κάποιος άνθρωπος που δεν είναι άξιος να οδηγεί να μην οδηγεί, γιατί απ’ ότι ακούω έχουν χάσει και άλλοι τη ζωή τους».

Η αιηψιά της 59χρονης ανέφερε ότι: «Πάμε να θάψουμε μια γυναίκα άδικα που πήγαινε στη δουλειά να ταΐσει το παιδί της που ήταν ορφανό από πατέρα. Μπροστά στα μάτια του παιδιού της σκοτώθηκε, την πέταξε το αμάξι με τόση φόρα έσκασε στον τοίχο. Είναι αδιανόητο, άδικο και θα πληρώσει αυτή η γυναίκα. Δεν υπάρχει συγχώρεση, δεν υπάρχει δικαιοσύνη να την αθωώσει. Θα πληρώσει και θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας».

Το παιδί έμεινε πλέον ορφανό και από μητέρα και από πατέρα, ενώ επειδή το σοκ είναι μεγάλο πρέπει να έχει όλη εκείνη τη στήριξη που απαιτείται από ειδικούς.

Πάντως, στην απολογία της η 31χρονη είπε πως δεν κατάλαβε ότι χτύπησε άνθρωπο, ενώ είδε τη ζημιά που είχε υποστεί το παρμπρίζ όταν πήγε στο μαγαζί του συζύγου της, όπου εκεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς…

Πηγή: zantetimes.gr


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓαλλία: Άντρας απειλεί να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)Σήμερα 15:26 | Ειδήσεις

Οι αρχές της χώρας αναφέρουν ότι οι δυνάμεις της βρίσκονται στο σημείο και ζήτησε από τον κόσμο να αποφύγει την ευρύτερη περιοχή.

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζιΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Που και πότε θα κάνουν αρχικά την εμφάνιση τους τα έντονα δαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλεί να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο