LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΦθιώτιδαΔημοσίευση: 21 Αυγούστου 2019 15:25 | Ανανέωση: 21 Αυγούστου 2019 15:18

Πυροσβεστικό αεροσκάφος “βομβάρδισε” με τόνους νερού… έναν αγρότη!

Αναπάντεχο τέλος είχε η, από αέρος, επιχείρηση κατάσβεση “φωτιάς” σε δασική περιοχή…

PZL - Πετζετέλ - Φωτιά

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η κινητοποίηση για καπνό σε δασική περιοχή κοντά στην Μενδενίτσα  το απόγευμα της τρίτης.

Τα πρώτα στοιχεία έδειχναν φωτιά σε χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια. Άμεση ήταν η αντίδραση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα, τα οποία έκαναν και προληπτικές ρίψεις νερού.

Αργότερα ωστόσο και αφού έλεγξαν την περιοχή διαπίστωσαν ότι ο “καπνός” ήταν τελικά σύννεφο σκόνης που σήκωσε γεωργικό μηχάνημα που έκανε εργασίες στην περιοχή.

“Bομβάρδισαν” αγρότη με τόνους νερού

Τη…“νύφη”, πάντως, πλήρωσε ο αγρότης που ήταν στα Καραβίδια Μώλου μέσα σε μία χαράδρα ανάμεσα στον Άγιο Χαράλαμπο και στη Μενδενίτσα

Η “παρεξήγηση” ξεκίνησε κάτοικο του Αγ. Χαράλαμπου που είδε τον καπνό και ειδοποίησε την πυροσβεστική ως όφειλε. Οι πυροσβέστες και αρκετά οχήματα έσπευσαν στην περιοχή ενώ  σηκώθηκαν και Πετζετέλ από το αεροδρόμιο της Λαμίας.

Οι πιλότοι είδαν τον καπνό και έκαναν τις πρώτες ρίψεις νερού. Ο αγρότης δεν άκουσε τα αεροπλάνα  για να βγει στο ξέφωτο και δέχτηκε τόνους νερό στο κεφάλι χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Πηγή: lamianow

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:13Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο