LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΖάκυνθοςΔημοσίευση: 31 Ιουλίου 2019 12:16

Αυτοκίνητο παρασύρει τουρίστα στην Ζάκυνθο (βίντεο-ντοκουμέντο)

Καρέ-καρέ το τροχαίο ατύχημα, την στιγμή που ομάδα επισκεπτών του νησιού περνούσε από διάβαση πεζών.

αυτοκίνητο - παρασύρει - τουρίστα - Ζάκυνθος

Ένα βίντεο που πραγματικά κόβει την ανάσα, από τη στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει πεζό τουρίστα στη Ζάκυνθο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τον ιστότοπο imerazante.gr.

Στα δευτερόλεπτα που ακολουθούν φαίνονται καθαρά τουρίστες να περιμένουν στη διάβαση προτού επιχειρήσουν να περάσουν το δρόμο στο χωριό Αργάσι. Ξαφνικά, ενώ ένα αυτοκίνητο σταματά προκειμένου να διασχίσουν το δρόμο, ένα άλλο ΙΧ έρχεται με φόρα και χτυπά τον τουρίστα, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Ευτυχώς ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του. Οπως φαίνεται στο βίντεο πιο πίσω βρίσκεται ένα μικρό παιδί το οποίο εάν βρισκόταν στη θέση του ανήλικα θα είχε χτυπήσει πολύ άσχημα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, ωστόσο οι οδηγοί συνεχίζουν να μην δίνουν ιδιαίτερη βάση στα λεγόμενά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο