LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚιλκίςΔημοσίευση: 18 Ιουνίου 2019 08:32

Πέφτουν σοβάδες στο νοσοκομείο Κιλκίς (εικόνες)

Εκτός από τους θαλάμους του 1ου ορόφου, παρατηρήθηκε πτώση σοβάδων και στα μπαλκόνια του ισογείου. Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.

σοβάδες - ταβάνι - νοσοκομείο - Κιλκίς

Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί στο νοσοκομείο του Κιλκίς όταν σοβάς κατέρρευσε από την οροφή του κτιρίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ενώ τον Ιανουάριο κατέρρευσε πλάκα ψευδοροφής δίπλα σε νοσηλευόμενο ασθενή. Παράλληλα, στις 5 Οκτωβρίου ασκούμενη Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά από πτώση σοβάδων.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, εκτός από τους θαλάμους του 1ου ορόφου, παρατηρήθηκε πτώση σοβάδων και στα μπαλκόνια του ισογείου. Ίδια φαινόμενα, μικρότερης κλίμακας, παρατηρούνται και στην Β΄ πτέρυγα.

«Παρότι υπάρχει μελέτη στατικής επάρκειας του κτηρίου των Διοικητικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου από την 04/11/2016 από την οποία συμπεραίνεται ότι το κτίριο εγκυμονεί κινδύνους και προτείνονται άμεσα μέτρα αποκατάστασης του προβλήματος, μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση» υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, το Νοσοκομείο Κιλκίς για το σύνολο των κτιριακών του εγκαταστάσεων δεν διαθέτει πιστοποιητικό ενεργητικής πυροπροστασίας το οποίο έχει λήξει πριν χρόνια. Οι ανελκυστήρες ατόμων δεν διαθέτουν πιστοποίηση, στην ηλεκτρική εγκατάσταση, μεγάλα τμήματα δεν καλύπτονται από αντι-ηλεκτροπληξιακούς διακόπτες και δεν υπάρχει Ιατρός εργασίας. Η υπέργεια δεξαμενή υγρού οξυγόνου της κεντρικής παροχής του νοσοκομείου βρίσκεται εκτεθειμένη στα καιρικά φαινόμενα, αλλά και σε άλλους κίνδυνους (φωτιά, πρόσκρουση οχήματος, δολιοφθορά) και απέχει μόλις δύο μέτρα από το κτήριο των Τ.Ε.Π.

«Λόγω παλαιότητας των κτηρίων επιβάλλεται άμεσα έλεγχος στατικής επάρκειας όλων των κτηρίων» καταλήγουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

σοβάδες - ταβάνι - νοσοκομείο - Κιλκίς

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑποκάλυψη ΑΝΤ1: Τι αναφέρει το πόρισμα για τη φονική φωτιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη κι έφτασε στο ΧαλάνδριΔευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026 17:56 | Ειδήσεις

Αν και έχουν περάσει 17 μήνες η υπόθεση βρίσκεται σε στάδιο προκαταρκτικής έρευνας, για μια πυρκαγιά που διένυσε δεκάδες χιλιόμετρα έκαψε σε δύο ημέρες δεκάδες σπίτια.

Γροιλανδία: Ο Τραμπ ανακοίνωσε επιβολή νέων δασμών σε ευρωπαϊκές χώρες που αντιδρούν στα σχέδια τουΣήμερα 20:13 | Ειδήσεις

Ποιες είναι οι χώρες στις οποίες θα επιβληθούν νέοι δασμοί 10%  από την 1η Φεβρουαρίου και πότε θα φτάσουν στο 25%.

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας: Δύο σενάρια και πολλά ερωτήματαΣήμερα 18:39 | Ειδήσεις

Η τελευταία επιβεβαιωμένη τοποθεσία της, ήταν σε κατάστημα στου Ζωγράφου στις 10  Ιανουαρίου.

Γρίπη σε έξαρση: Αύξηση νοσηλειών, πίεση στα νοσοκομεία και έκκληση για εμβολιασμόΣήμερα 18:26 | Ειδήσεις

Ανησυχητική έξαρση, παρουσιάζουν τα περιστατικά γρίπης, τις τελευταίες εβδομάδες, με εκτόξευση των εισαγωγών στα Νοσοκομεία και στις Παιδιατρικές Κλινικές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Δανία "εξεπλάγη" από τις δασμολογικές απειλές του Τραμπ22:50Σέρρες: Στο μικροσκόπιο δεύτερη επίθεση στον 17χρονο - Μαρτυρία της αδελφής του στον ΑΝΤ1 για ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου22:36Γροιλανδία: Ο Τραμπ ανακοίνωσε επιβολή νέων δασμών σε ευρωπαϊκές χώρες που αντιδρούν στα σχέδια του22:22Θύελλα αντιδράσεων, μετά τις ανθελληνικές δηλώσεις του Έντι Ράμα - Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη22:08Ποπάι: ο γκρινιάρης ναυτικός έχει... γενέθλια!21:54Καρδίτσα – ΑΕΚ: Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την “Ένωση”21:40Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης του ΑΝΤ1 χάρισε ελπίδα σε Παιδικά Χωριά SOS και Φλόγα21:26Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα21:12Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Τι αναφέρει το πόρισμα για τη φονική φωτιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη κι έφτασε στο Χαλάνδρι20:58Ant1 Sports: Την Κυριακή έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαντίνο Αντίνο20:44Θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας: Δύο σενάρια και πολλά ερωτήματα20:30Συμφωνία ελεύθερου εμπορίου ΕΕ - Λατινικής Αμερικής: Ανησυχία καταναλωτών για την ποιότητα των κρεάτων στην Ελλάδα20:16Η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1 για το ενδεχόμενο στρατιωτικής επιχείρησης των ΗΠΑ στο Ιράν20:02Προμηθέας Πάτρας – Πανιώνιος: Πήραν… το θρίλερ οι φιλοξενούμενοι19:48Γρίπη σε έξαρση: Αύξηση νοσηλειών, πίεση στα νοσοκομεία και έκκληση για εμβολιασμό19:34Σκληραίνει το μέτωπο Κυβέρνησης – αγροτών19:20Ολυμπιακός – Μαρούσι: Νίκη με “κατοστάρα” για τους Πειραιώτες19:06Μαρινάκης: H κυβέρνηση και οι αγρότες δεν είναι αντίπαλοι αλλά σύμμαχοι18:52Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ: Άνετη πρόκριση του Άρη στο Final 8 κόντρα στο Περιστέρι18:38Ηράκλειο: Στην εντατική γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι18:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο