LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΦθιώτιδαΔημοσίευση: 09 Ιανουαρίου 2019 07:34

Πυροβόλησαν αστυνομικό… στο κυνήγι

Το χόμπι του παραλίγο να αποβεί μοιραίο για τον 19χρονο αστυνομικό. Πως έγινε το ατύχημα και η περιπετειώδης μεταφορά του εν μέσω χιονοθύελλας.

Οπλο - καραμπίνα - κυνήγι

Τον «χάρο με τα μάτια του», είδε ένας 29χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσωπο από 43χρονο κυνηγό.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στη Φθιώτιδα πάνω από τα διόδια της Αγίας Τριάδας, όταν ο 43χρονος, που κυνηγούσε μαζί με την παρέα του, φέρεται κάποια στιγμή να πυροβόλησε χαμηλά, σε σημείο όπου βρισκόταν ο 29χρονος, ο οποίος επίσης βρισκόταν στην περιοχή για κυνήγι.  

Τα σκάγια δυστυχώς βρήκαν τον τελευταίο στο πρόσωπο και ευτυχώς επρόκειτο για ψιλά σκάγια και δεν τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Οι παρόντες του περιστατικού έδρασαν άμεσα, ενώ κλήθηκε και γιατρός στο τόπο του συμβάντος. Στη συνέχεια, μετέφεραν τον τραυματία ως τον παράδρομο των Θερμοπυλών, ενώ την ίδια ώρα στο σημείο έφθανε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Γιατροί και νοσηλευτές του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ προέβησαν και στις απαραίτητες εξετάσεις, κρίνοντας στη συνέχεια ότι πρέπει να γίνει μεταφορά του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, καθώς είχε τραυματιστεί και στο μάτι.

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε για την Αθήνα συνοδεία μάλιστα περιπολικού εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης που επικρατούσε στο εθνικό δίκτυο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, η ζωή του νεαρού αστυνομικού δεν κινδυνεύει, ωστόσο οι γιατροί θα αξιολογήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης με το μάτι του.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη ο 43χρονος, ενώ κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και τρία πυροδοτημένα κυνηγετικά φυσίγγια από τον τόπο του συμβάντος.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Σήμερα 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Σήμερα 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας Σήμερα 19:35 | Ειδήσεις

Τι είπε ο εισαγγελέας στη δίκη για τον θάνατο του 22χρονου Ιάσονα, η μηχανή του οποίου συγκρούστηκε έξω από την Βουλή με το υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη, που οδηγούσε αστυνομικός.


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32Ψυχικό: Σύλληψη άνδρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση19:18Κλιματική κρίση: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με συχνότερα κύματα ακραίας ζέστης19:05Κύκλωμα ναρκωτικών - ΑΠΘ: Ένοχοι κρίθηκαν δεκάδες κατηγορούμενοι 18:51Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο